Lesz még e Erdély szerintetek magyar uralom alatt?
Ha a székelyek összeszedik magukat és elkezdnek felszaporodni, és néhány itteni magyar Erdélybe költözik, akkor nagy esély van az etnikai revízióra.
A románok eddig végig ezt csinálták az évszázadok során, és most kié Erdély??? Egy büdös hegyipásztor nép vett el tőlünk 100 000 km2-t.
Erdélyben még van hely pár millió magyarnak.
Egyetértek a 16.48-al.
Egy határrevízió sok problémát vetne fel (még akkor is ha lehetséges lenne).
Több millió nem magyar állampolgár lenne az országban.
Hogyan lehetne elszámolni az anyagi dolgokat? Sok beruházás történt Romániában,tönkre is tettek sok mindent.
Az elszámolás lehetetlen lenne. A nosztalgia nem elég.
Erdélynek autonómia kell,nem határrevízió. Főleg,hogy ők is az Únihoz tartoznak.
Azért azt se felejtsd el, hogy az a 6 millió román nem is olyan rég egy pár százezres, nyomorult, kecskepásztor nép volt.
Tehát nekünk is van esélyünk.
Szaporodni kéne nekünk is, és az erdélyieknek is.
Meg rendbe hozni nagyon sok mindent és a gondolkodáson változtatni.
Gyártsunk gyerekeket az összes Erdélyben élő Magyar nőnek!!
Én vállalom az első 100-at.xD
Szerintem el lehet felejteni. Sajnos. De ha a magyar politikusok nem tudnak rendet tenni ebben a kicsi országban, akkor mit csinálnának a többi elcsatolt területű Nagy Magyarországgal? Amilyenek eladnák azt is...
Így szerintem nem.
Ha pedig hadviseléssel akarnánk vissza venni területet, akkor a végén csak BP lenne Magyarország és egyben lenne a legkisebb miniállam....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!