Szerintetek is jogos az oktatás miatti tüntetés?
Én egyetértek vele.A magyar oktatás úgy kaka, ahogy van.
Csökkenteni kellene az óraszámot és jobban orientálódni.
A testnevelésórát úgy, ahogy van meg kellene szüntetni, viszont kellene egy sport, amit a diák tudna űzni az iskola keretein belül, akár úszás, akár kosár, focilabda, kézilabda,vívás,karate.......stb.Minél nagyobb választékot kellene biztosítani.
Emellett, nem ártana ebédszünetet is bevezetni,meg menüs választékot a diákoknak.
Az a röhej benne, hogy a tanárok elhiszik, hogy itt csak a kormánnyal van a baj:D
Egyébként jogos, de a sportra mindenképp nevelni kell őket.
Minden normális ember szerint jogos.
Sajnos van egy réteg aki szerint nem, őket ha megkérdezed mért nem jogos akkor (rövid szösszenet az eddig kapott indokokból)
-Soros szervezte amúgy világszínvonalú az oktatás
-Az emútnyóvcév hibája (mikor visszakérdeztem melyiké a hölgy úgy zavarba jött mintha megerőszakoltam volna)
-A migránsok hibája mert 50 milliót kapott mindegyik
-Az únió próbálja megdönteni és hiteltelenné tenni orbánt mert félnek a hatalmától
stb baromságok
Ha egy kedves jogtalanságra hivatkozó tud érvelni mért jogtalan és a fenti baromságokat is tudja hanyagolni leborulok előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!