Miért nem értik meg sokan a Fidesszel kapcsolatban, hogy ők már megszedték magukat?
Sokat szidják őt, pedig ha megnézzük, hogy mennyi darabra szakadt szét a baloldali ellenzék: MSZP, DK, PM, együtt, MLP és ott van az LMP meg a Momentum mint új párt.
A Fidesz a 90-es évek óta ugyanazokból a politikusokból áll, nem szakadtak szét és eléggé megszedték már magukat, szóval nekik szerintem sokkal több tapasztalatuk van az ország irányításában mint valamelyik baloldali törpepárt.
Nem gondoltatok még erre?
A Fidesznek nem az ország irányitásában van nagy tapasztalata hanem a zsebük megtömésében.
Azt is tudjuk, hogy már megszedték magukat, láthatóan most már a strómanok és a rokonok zsebét tömik.
Húúúúúúú, haver ez nagyon övön aluli, tehát ha a Fidesznek ilyen barátai vannak nincs szükségük ellenségre!
Képzeljétek el ezt egy lakossági fórumon mondjuk bemondani Lázárnak, vagy valamelyik főarcnak, hogy "azér' szavazok magukra mer' mán úgyis eleget loptak"
Még én is megsajnálom néha a Fideszt, pedig neagyon nem szeretem őket, de ez most ilyen alkalom.
Ország vezetésében van rutinja? Ma is hallottam akkor valami újat
A fidesztagok nem a 90-es évek óta vannak jelen a politikai életben, 80 as években még kisztagok meg mszmp tagok voltak csak feloszlott az mszmp és Soros pénzén kitanult Orbánok kerültek a parlamentbe akik azt szajkózták hogy a demokrácia a legfontosabb és amíg sajtó állami kézben van nem lehet demokráciáról beszélni.
Azóta eltelt 20-30 év és akik ellen "harcolt és belülről bomlasztotta a rendszert" most ő maga a "rendszer" ami sokkal jobban elnyomja és kifosztja a népet mint bármikor a szocializmus.
Kiváló érv hogy SOHA ne szavazzak arra az ideológiára és országvezetésre amelyik eddig 3X is bebizonyította hogy csak hanyatlást tud produkálni de hajlandó 100 milliárdokat propagandára költeni mikor megfagynak az idősek otthonaikban?
https://www.youtube.com/watch?v=iGcqGx-ausw
Meg lehet nézni "hős" fideszt mennyien is ülnek bent egy kb minden 4.-6. embert érintő kérdésben
Ha megszedték volna magukat, már fejlődne az ország és nem lopnának. Csakhogy a fideszesek olyanok mint egy kisgömböc, telhetetlenek, sose elég nekik és magukra formálják a törvényt.
Ahhoz képest hogy mekkora tapasztalatuk van az ország irányításában, jóformán mindent rosszul csinálnak kezdve az oktatással, az egészségüggyel, az európai unióval való kapcsolat ápolásban, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!