Ezek normálisak? Így kell ezt csinálni?
2010. jún. 4. 13:37
11/22 anonim válasza:
Szerintem most beijesztik a piacokat, hogy ezzel igazolják azt, hogy bizonyos megszorításokra szükség van. Sok ember azt hitte, hogy ha a Fidesz nyer, akkor kolbászból lesz a kerítés. Most pusztán a kimagyarázást készítik elő.
Ne értsetek félre, én is rájuk szavaztam, de nem kergetek álmokat: tudom, hogy nem lehet normális gazdaságot létrehozni abból, hogy mindenkinek csak osztogatok...
12/22 anonim válasza:
"79
A piackutatók hibája, hogy Kósa és Szíjjártó azt mondta, amit?"
Természetesen nem, csak arra akartam rámutatni, hogy vannak akik hivatásszerűen csinálják ezt.
A lelkiismeretem tiszta. Én nem ezekre a köcsögökre szavaztam :)
13/22 anonim válasza:
Soros bácsi biztos akar keresni néhány dolcsit,amiből aztán Viktorunk kap valamit....ez így kerek is.
14/22 anonim válasza:
Szépen megkérem Kósa urat, ha már úgy adja a sors, hogy beszélnie kellene, inkább fogja be. Legfeljebb annyit mondjon hogy bikicsunáj...
16/22 anonim válasza:
Akkor ez megint a Soros bácsikám,na majd megmondom neki!
18/22 anonim válasza:
Vissza Bajnait?
Emész a p.csába.
20/22 anonim válasza:
Én a nép vagyok és írtózatosan buta. Hát ezek is elk#rták, én meg hittem nekik. Megérdemlem. Mifelénk úgy tartják: "vásár után okos a paraszt..." Mi meg már megvettük a Fideszt - de minek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!