1/13 anonim válasza:
orbán azt mondta, hogy majd a ruszkik megveszik neki az rtl csatornát. Erre akadt ki simicska
2/13 anonim válasza:
Minden ilyen ügy mögött a pénz áll.
3/13 anonim válasza:
Mikor orbán ott tartott, hogy eladja magát és az országot a ruszkiknak az már Simicskának is sok volt. De mindegy, a lényeg, hogy a magyar embereknek teljesen megfelel ez így.
5/13 anonim válasza:
Mindegy miről beszélnek, a pénzről beszélnek. Talán túlságosan önálló volt, neadjisten még saját véleménye is volt ami nem egyezett a Kedves Vezetőével, ezért kellett lecserélni egy szerényebb képességű, de hűségesebb emberre, a Mészárosra.
6/13 anonim válasza:
Bírom hogy milyen "megtért" embernek írjak le az ellenzékiek simicskát, valóságban nem kapott meg egy munkát és azért leg..zte orbán aki elzavarta. Nem kell mögöttes tartalmat keresni
7/13 anonim válasza:
Utolsónál a pont. Nem kapott meg egy zsíros munkát Simicska és ezen ugrottak annyira össze Orbánnal. Azt meg én se értem, hogy sokan miért istenítik Simicskát, mikor régen ő volt ugyanolyan, mint most Mészáros Pénztárca.
8/13 anonim válasza:
Nem kapott meg egy munkát ja. Orbi egyszer csak egy nap arra kelt, na én ezt a munkát nem a strómanomnak adom aki visszaosztja nekem a százalékot, hanem csak úgy valaki másnak. Álmodik a nyomor :D De hát ezért a szintért vagytok ti a szavazói;)
9/13 anonim válasza:
Már ott hibás a felvetésed, hogy a Fidesszel sose szimpatizáltam, így Orbán szavazója se lehetek. :)
10/13 anonim válasza:
#8 a politikai elfogultság szerintem a te részedről érezhető nagyon, mert bár két esély van(Viktor lépett át egy vonalat amit már Simicska nem tolerált vagy épp Simicska akart túl nagy hatalomra/pénzre szert tenni ami már Orbánnak volt túl sok) mégis úgy csinálsz, mintha egyértelmű lenne, hogy az első variáns történt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!