Soros György miért van beállítva sátánnak?
Soros György a liberalizmus finanszírozója.
Ebből adódóan, teljesen egyértelmű,hogy aki nemzeti érzelmű, párttól függetlenül, elítéli amit Soros csinál.
#2 Szeretem a hazám, de liberális is vagyok, ezt, hogyan magyarázod? :)
Amúgy válasz a kérdésre:
Kell valaki/valami ami összefogja a szavazókat, egy ellenségkép pedig jó erre, plusz a valós problémákról is eltereli a figyelmet, vagy amrá lehet fogni erre.
"Szeretem a hazám, de liberális is vagyok, ezt, hogyan magyarázod?"
Úgy,hogy ez egy ellentmondás.Mintha azt mondánk, "kommunista piacgazdaság"
Liberális nem lehet igazán hazaszerető, max ragaszkodik az olyan kevésbé jelentős dolgokhoz, mint a néptánc vagy a gulyásleves.
A hazaszeretet erős magyarságtudatot jelent.Egy liberális pedig kozmopolita, felőle jöjjenek a migránsok, felőle növekedhet az iszlám befolyása.
"4-es, csak szólok, Széchenyire is a liberális felfogás volt jellemző. Amit ma látsz, az egy szélsőliberális nézet."
Széchenyi István az akkori nézeteivel ma szélsőjobboldalinak számítana.
A liberalizmus nem az, ami Wikipediába bele van vésve.
A tapasztalat sokkal többet nála.
Hanem, a migránsokkal,genderizmussal ,internacionalizmussal és a hasonlókkal egyenlő.
Egy manipulátor csaló tőzsdecápa, aki azzal lett gazdag, hogy majdnem bedöntötte a Fontot.
Angliában is emlékeznek rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!