Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kik a kedvenc kormánypárti...

Kik a kedvenc kormánypárti politikusaid?

Figyelt kérdés

Nekem Semjén,Kövér és Orbán. De ez a top, mert sok van, de ha ki kellene választani a karizmatikusakat ezek.

Kövérnek nagyon jó poénjai vannak. Elmenne showder clubba is, amellett hogy vicces, lényegrelátó is nagyon. Nem hiába Orbán tanácsadója. Semjénnek is van magához való humora, de őt inkább a velős gondolataiért kedvelem. Észrevesz olyan dolgokat, amiket én nem pl. Amellett hogy elég keményen kiáll a kereszténység mellett.

Orbánt nem ecsetelem, mindenki ismeri. Már Megyessi is említette a TV miniszterelnöki vitában a karizmáját.

Nálad mi a pálya?

2018. jan. 3. 21:04
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
36%
Mostanában, Navracsics.
2018. jan. 3. 21:07
 2/17 anonim ***** válasza:
11%
Gulyás Gergely. Szerintem ő lesz Orbán Viktor méltó utódja.
2018. jan. 3. 21:08
 3/17 anonim ***** válasza:
58%

Akik lógni szoktak.

Most hogy lámpavasról vagy az országgyűlésről... Nehéz, ravasz kérdés. Kérdezzük meg a közönséget!

2018. jan. 3. 21:12
 4/17 anonim ***** válasza:
82%

Az összes egy vicc. Orbán azért vicces, mert egy önálló gondolata sincsen, még a "Boldog Karácsonyt" is papírról olvassa.

Semjén azért vicces, mert egy néma bólogató kiskutya aki folyton kopogtat Orbán bal oldalán, az bármit is mond.

Kövér egyszerűen a $eggnyalása és a bajusza miatt.

Kósról inkább ne is beszéljünk, annak még a kérdése is vicces, ahogyan olyan beleéléssel és tudatosan (se) beszél. Túl okos.

Németh Szilárd pedig az értelmes kinézete miatt nevetséges :)

Áder pedig azért vicces mert ilyen könnyen adja magát. Szégyenlem hogy abba az általános iskolába jártam, ahova ő.

Egyébként egy marék csirke is jobban mutatna a kormány helyén :)

2018. jan. 3. 21:13
 5/17 anonim ***** válasza:
20%
Németh Szilard. Annyira megnyerő, szimpatikus embör.
2018. jan. 3. 21:17
 6/17 anonim ***** válasza:
91%

"Kövérnek nagyon jó poénjai vannak."

Igazából az ország jelenlegi állapotán inkább sírni lehetne. Szal nekem spec ilyen politikusom nincs.

De a lényeg h ha már atomjaira hullik az ország az elvándorlás meg a munakeröhiány oltárán.

Legalább van valaki aki röhög a politikusok poénjain.

Végül is ha már Demeter Márta O V-t kérdezve az ország problémáira kért volna választ erre O V benyögte h "Képviselő társam boldog karácsonyt kívánok."

Szánalmas és elképesztő mélypontja volt ez egy kormányfőnek. De a lényeg h bizonyos emberek ezt óriási poénnak tartják. Hát, a zuhanó gazdaság az ki a .....t érdekel NEM ?

Ez legalább poén volt. Komolyan mint Kosa 5 forintosai a potos ifával.

Értem én h jó a Stand-up comedy csak ez az OGY itt az ország problémáival kéne foglalkozni. Szal én inkább sírni tudnék.

2018. jan. 3. 21:31
 7/17 Alain Delon ***** válasza:
95%
Te nagyon buta vagy, vagy csak poénkodsz.
2018. jan. 3. 21:33
 8/17 anonim ***** válasza:
44%
(Hány fekvőtámaszt csinálsz?) Az összeset.
2018. jan. 3. 21:51
 9/17 anonim ***** válasza:
80%

Semjén és a velős gondolatok? Csak egyet lécci...

Kövérnek kilóg a száján a gémeskút!

Orbán meg szót sem érdemel...

2018. jan. 3. 22:43
 10/17 anonim ***** válasza:
80%

Nekem Pokorni volt szimpatikus. Az is tetszett, hogy mikor az apja ügynökmúltja kiderült, lemondott pártelnöki és frakcióvezetői tisztségéről.

A lakóhelyemen is volt egy nagyon rendes fideszes képviselő. Mindenkinek segített, akinek tudott, pártállástól függetlenül. Már évekkel ezelőtt lecserélték.

2018. jan. 3. 22:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!