Adakoztok a Fidesznek Orbán Viktor miniszterelnök úr felhívása alapján?
Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 20:13
21/34 Kései Sirató válasza:
Nem estem a fejemre, hogy ilyennek adakozzak.
22/34 anonim válasza:
Ez esetben Orbán nem miniszterelnökként koldul, hanem fidesz-elnökként. Ennyit illene tudnod, kérdező!
Én egy fillért sem adok; még annak is több haszna van, ha azt a pénzt eliszom...
23/34 anonim válasza:
Természetesen! Orbán Viktor Miniszterelnök úr meg akar védeni minket az illegális határátlépőktől. Én pedig hazafi vagyok és segítek neki ebben! Ja nem.
24/34 anonim válasza:
Talán a 20 ezer betelepített kötvényes terroristától beszedett pénzeket fordíthatná erre a "látens" védelemre!
25/34 anonim válasza:
Akkor adakozok ha megnyerem a lottót
26/34 anonim válasza:
Én ciánkapszulát adakozok nekik, persze fejenként. Úgy érzem ezzel segíthetek leginkább a hazának.
Talán még kiló kenyeret, liter tejet is, hogy jobban csússzon a kapszula.
27/34 anonim válasza:
Orbán még Simicskától is koldult...
28/34 anonim válasza:
Akinek fontos, hogy Gyurcsányék semilyen formációban ne jöjjenek vissza, az adjon...
Mindenképpen jó befektetés.
Ne felejtsük el: MÁR MEGINT Gyurcsány fújja a passzátszelet a baloldalon.
29/34 Kései Sirató válasza:
Gyurcsány hazudott reggel, délben,este, stb..
Orbán lopott és lop folyamatosan..
Jöhetne végre egy tisztességes ember!
Adjunk esélyt valaki másnak!
Menjetek el szavazni, minden szavazat számít!
30/34 anonim válasza:
Ez a Karácsony G. elég szimpatikus és nem is koldul, mit az a lopós, hazug Orbán és bandája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!