Adakoztok a Fidesznek Orbán Viktor miniszterelnök úr felhívása alapján?
Figyelt kérdés
2018. jan. 3. 20:13
11/34 MolotovPunk válasza:
Dehogy.Jó nagy hülye,aki adakozik ezeknek.Adónkat így is elpocsékolják-ellopják.
12/34 anonim válasza:
10es:
szerintem 5 milliárd alatt figyelembe se veszik
13/34 anonim válasza:
Én már csak azért adok nekik mert tudom, hogy amiatt sokan agyvérzést kapnak főleg itt a gyk-n
14/34 anonim válasza:
Majd akkor szóljatok, ha Viktor temetésére kell adakozni. Akkor adok szívesen.
15/34 anonim válasza:
Adakozok: amit a hím paci meghimbál...
16/34 anonim válasza:
Az baxa meg az annyát aki bármit is ad nekik.
18/34 anonim válasza:
Nem mee van nekik elég, és az is tőlünk van, nemtom, minek ez nekik, még nem néztem utána ennek a felhívás-dolognak, most találkozom vele ebben a kérdésben először, de majd utána nézek, mi ez, de most így hirtelen ennyit tudok írni, aztán lehet, hogy ilyet pont nem is találok, de majd megnézem, de ha van, akkor az a véleményem róla, amit az elején leírtam a kommentnek
19/34 anonim válasza:
Majd ha 5 liter benzint kér, elmegyek a kútra venni neki.
20/34 anonim válasza:
Neked úr. Megértelek. Nekem más. Ha akarod, kitalálhatod, engem nem érdekel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!