Mitől eshetett a forint ilyen sokat? Ha megkérhetlek ne MSZPz, ne Fideszezz. Rendes válaszokat várnék ha lehet.
a németek beharangozták az euró lecserélését, azért
mellesleg nagy az esőzés, és tönkrementek a gabonaföldek és gyülölcskertek, ezért van drágulás az élelmiszereknél.
Amint látjátok, ennek is a fidesz az oka...
Ez egy bonyolult kérdés. Szerintem egy kicsit mindennek köze van hozzá a már fentebb említettek közül. A volt és a jelenlegi kormány is, az árvíz is, a bejelentés is. Meg néha amúgy ok se kell, elég ha néhány ember megijed, és gyorsan megszabadul néhány részvénytől, aztán elindul a lavina, mert a többi látja, hogy "húú, ez is eladta, az iseladta, gyorsan én is eladom, mert a végén bebukom az egészet". Így aztán be is bukjuk az egészet.
Egy bankcsődnek már csak a híre is bankcsődhöz vezethet. Pedig nem is volt valójában bankcsőd.
"Mitől eshetett a forint ilyen sokat?"
Mivel a forint árfolyama nincs rögzítve, ezért ingadozik. Most éppen lefelé. Máskor meg fölfelé. De mindig csak arra figyel fel mindenki, amikor esik, és ilyenkor elkezdődik a divatos hisztizés, hogy "mééé esik a fóórint??" és a sok hatelemis okostóni el is kezdi fejtegetni, hogy biztos megint az a rohadt fidesz a hibás.
"Szerintem közrejátszott úgy e a Sony kivonulása,valamint az árvíz okozta károk-gyümölcsök drágulása,stb..."
Vagy igen, vagy nem. Devizapiaci elemzők sem tudják, úgyhogy szerintem te sem tudod. Mondjuk nem is érdekes kérdés.
Egyébként nem kell megijedni attól, hogy ingadozik a Ft-árfolyam. Mint említettem, nincs rögzítve, nyugodtan ingadozhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!