Tényleg igaz, hogy a munkaalapú társadalom szerves része az ivászat?
"Csak azt nem értem, ha ez a rendszer annyira rossz, hogy csak drogosan, bepiálva lehet kibírni, akkor miért védig mégis sokan annyira?"
Ezt mindenhol a világon így csinálják. Ahol jó lét van hollandiában, látod a válaszadót angliában is. Ahol lehet drogozni bármi legyen is az, akár itthon csak a pia, kokakóla (kokain) azt mindenki kipróbálja és a drog olyan hogy nem is tudod letenni
"Azért védik annyira, mert torz a világképük."
Létrehozhatsz akármilyen világot a kis fejedben, a nehéz fizikai munka akkor is nehéz fizikai munka lesz, amit nehezen lehet bírni. Az alkohol meg oldja a feszültséget, segít a munkavégzésben.
Lehet sírni, hogy "torz világkép", meg "fúú, szar itt minden" meg "én vagyok a nagyokos aki majd megmondja a tutit", de nem fogod!
"Mert én nem tudok elképzelni olyan munkahelyet ahol tolerálják azt ha valaki ittasan megy be dolgozni"
Szakmunkásokból elég nagy hiány van,örülnek ha valaki dolgozik.
Nagynénémnél pl most egy festő 2 hét nap alatt végzett el egy kb 3-4 napos munkát,mert elég gyakran italozik.
Amikor józan,akkor dolgozik.
"Csak azt nem értem, ha ez a rendszer annyira rossz, hogy csak drogosan, bepiálva lehet kibírni, akkor miért védig mégis sokan annyira?"
Mert ez a legkisebb rossz a melósnak a kapitalistának meg a legnagyobb jó.
Én munkanélküli vagyok és így is iszok.
24/F/M
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!