Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tényleg igaz, hogy a munkaalap...

Tényleg igaz, hogy a munkaalapú társadalom szerves része az ivászat?

Figyelt kérdés
Egy melós ismerősöm mesélte, hogy nála úgy kezdődik a napi rutin, hogy egy féldecist bevág és úgy sokkal könnyebben megy a munka ő szerinte. Ez ennyire szerves részévé vált a kádári magyar proletár szubkultúrának, hogy nem is tudunk létezni alkoholizálás nélkül?

2018. jan. 1. 03:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem értem, ha ez a rendszer annyira rossz, hogy csak drogosan, bepiálva lehet kibírni, akkor miért védig mégis sokan annyira?"

Ezt mindenhol a világon így csinálják. Ahol jó lét van hollandiában, látod a válaszadót angliában is. Ahol lehet drogozni bármi legyen is az, akár itthon csak a pia, kokakóla (kokain) azt mindenki kipróbálja és a drog olyan hogy nem is tudod letenni

2018. jan. 1. 16:07
 12/21 anonim ***** válasza:
31%

"Azért védik annyira, mert torz a világképük."

Létrehozhatsz akármilyen világot a kis fejedben, a nehéz fizikai munka akkor is nehéz fizikai munka lesz, amit nehezen lehet bírni. Az alkohol meg oldja a feszültséget, segít a munkavégzésben.

Lehet sírni, hogy "torz világkép", meg "fúú, szar itt minden" meg "én vagyok a nagyokos aki majd megmondja a tutit", de nem fogod!

2018. jan. 1. 16:10
 13/21 anonim ***** válasza:
46%
Nem, az ivászatnak inkább az alkoholizmushoz van "némi" köze, meg esetleg az elbaxott, félresikerült élethez.
2018. jan. 1. 16:30
 14/21 anonim ***** válasza:

"Mert én nem tudok elképzelni olyan munkahelyet ahol tolerálják azt ha valaki ittasan megy be dolgozni"

Szakmunkásokból elég nagy hiány van,örülnek ha valaki dolgozik.

Nagynénémnél pl most egy festő 2 hét nap alatt végzett el egy kb 3-4 napos munkát,mert elég gyakran italozik.

Amikor józan,akkor dolgozik.

2018. jan. 1. 18:47
 15/21 Szimeon ***** válasza:
Dolgoztam néhány évig az egyik vezető magyar egyetem egyik intézetében. Nos, ott rendszeres volt az alkoholfogyasztás munkaidőben. Persze mindig valamilyen álindokkal leplezve: értekezlet, névnap, születésnap, publikáció ünneplése, sikeres konferencia-utazás élményeinek megosztása, stb. Sőt, ott inkább az volt a baj, ha valaki nem ivott. Azzal csúnyán kihúzta a gyufát...
2018. jan. 1. 19:05
 16/21 anonim ***** válasza:
45%
A szocializmusban nem volt drogozás és az alkoholfogyasztás sem volt tolerálva komolyabb munkahelyeken.
2018. jan. 2. 22:10
 17/21 anonim válasza:
Szabolcs megyében olykor a tanárok is isznak egyes iskolákban. Van olyan is, akin konkrétan érezni is lehet.
2018. jan. 21. 14:30
 18/21 anonim ***** válasza:

"Csak azt nem értem, ha ez a rendszer annyira rossz, hogy csak drogosan, bepiálva lehet kibírni, akkor miért védig mégis sokan annyira?"

Mert ez a legkisebb rossz a melósnak a kapitalistának meg a legnagyobb jó.

2018. okt. 9. 18:32
 19/21 anonim válasza:

Én munkanélküli vagyok és így is iszok.

24/F/M

2018. okt. 12. 13:38
 20/21 anonim ***** válasza:
Inkább te vagy a kádári kisstílű szarrágás mintapéldánya. Egy feles még nem a világ vége. Az más persze, ha valaki hullarészegen érkezik be a munkahelyére.
2022. febr. 13. 01:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!