Szerintetek mi történt Vona Gáborral?
Mi a véleményetek? Milyen irányba viszi a Jobbikot?
Mi a cél, vagy csak én nem értem mit csinál,mintha teljes zűrzavar lenne.
Itt szerintem érthetően elmagyarázza hogy mit is akar:
A valódi Vona Gábort valójában megölték a jezsuiták 2014-ben, és egy klónt tettek a helyére, akit ők állítottak elő egy titkos laboratóriumban.
Ébresztő, birkák!
Rossz irányba viszi, rosszul állnak. Nem vagyok rosszindulatú ember, ezért naivan abból indulok ki, hogy a maga módján jót akar. Persze azt sem zárhatjuk ki, hogy simán megvették és eleve ez volt a célja.
Megpróbált kicsit konszolidálódni, szélesebb rétegek felé nyitni, de jelen állás szerint bele fog bukni ebbe. Az nem megy, hogy ma nemzeti radikális vagyok, gárdista mellényben ülök a parlamentben, ma meg már LMP - vel való koalíciót fontolgatok, Puzsér beszél és Juhász Péter és más balliberális notabilitások vesz részt a tüntetésükön, mi jöhet még? Tán még a Pride - vonagláson is megjelenik majd?
Annak idején Csurka figyelmeztetett és kb. ezt írta le, ami most végbemegy, akkor nem hittem neki, bár korábban MIÉP szavazó voltam, azt gondoltam a kora és sértettsége, a MIÉP meggyengülése miatt fordult a Jobbik ellen.
Közben pedig, lehet, hogy igaza volt.
Nem véletlen, hogy mindenki zavarosnak érzi. Sajnos nincs valódi ideológiája, mindig azt mondja, amit abban a percben megkívánnak az érdekei.
Szomorú, hogy egy pártvezérnek ennyire ne legyen értékrendje, koherens világnézete.
"A valódi Vona Gábort valójában megölték a jezsuiták 2014-ben, és egy klónt tettek a helyére, akit ők állítottak elő egy titkos laboratóriumban.
Ébresztő, birkák!"
Azta k.... öcsém ez igen
Cuki kiskutyákat és kiscicákat simogat.
Gondolom ezt kérte tőle Simicska.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!