Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek mi történt Vona...

Sulek Péter kérdése:

Szerintetek mi történt Vona Gáborral?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek? Milyen irányba viszi a Jobbikot?

Mi a cél, vagy csak én nem értem mit csinál,mintha teljes zűrzavar lenne.

2017. dec. 30. 16:06
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
85%

Itt szerintem érthetően elmagyarázza hogy mit is akar:

https://www.youtube.com/watch?v=rfX9ajXn1po

2017. dec. 30. 16:11
 2/17 anonim ***** válasza:
27%

A valódi Vona Gábort valójában megölték a jezsuiták 2014-ben, és egy klónt tettek a helyére, akit ők állítottak elő egy titkos laboratóriumban.

Ébresztő, birkák!

2017. dec. 30. 16:13
 3/17 anonim ***** válasza:
38%

Rossz irányba viszi, rosszul állnak. Nem vagyok rosszindulatú ember, ezért naivan abból indulok ki, hogy a maga módján jót akar. Persze azt sem zárhatjuk ki, hogy simán megvették és eleve ez volt a célja.

Megpróbált kicsit konszolidálódni, szélesebb rétegek felé nyitni, de jelen állás szerint bele fog bukni ebbe. Az nem megy, hogy ma nemzeti radikális vagyok, gárdista mellényben ülök a parlamentben, ma meg már LMP - vel való koalíciót fontolgatok, Puzsér beszél és Juhász Péter és más balliberális notabilitások vesz részt a tüntetésükön, mi jöhet még? Tán még a Pride - vonagláson is megjelenik majd?

Annak idején Csurka figyelmeztetett és kb. ezt írta le, ami most végbemegy, akkor nem hittem neki, bár korábban MIÉP szavazó voltam, azt gondoltam a kora és sértettsége, a MIÉP meggyengülése miatt fordult a Jobbik ellen.

Közben pedig, lehet, hogy igaza volt.

2017. dec. 30. 16:13
 4/17 anonim ***** válasza:
28%

Nem véletlen, hogy mindenki zavarosnak érzi. Sajnos nincs valódi ideológiája, mindig azt mondja, amit abban a percben megkívánnak az érdekei.

Szomorú, hogy egy pártvezérnek ennyire ne legyen értékrendje, koherens világnézete.

2017. dec. 30. 16:14
 5/17 anonim ***** válasza:
18%
Ő csak egy klón
2017. dec. 30. 16:18
 6/17 anonim ***** válasza:
18%
A zűrzavart az okozza hogy a pártba anno bevett néhány keményvonalas neonácit a hitelesség kedvéért. Ők meg nehezen emésztik ezt a köpönyegforgató politikát, de gondolkodtak volna akkor amikor összeálltak egy ex-fideszes szlovákkal.
2017. dec. 30. 16:47
 7/17 anonim ***** válasza:
24%
Megvilágosította Simicska
2017. dec. 30. 16:51
 8/17 anonim ***** válasza:
51%
Ő egy csicska lett. Zsidóbérenc .
2017. dec. 30. 18:36
 9/17 anonim ***** válasza:
22%

"A valódi Vona Gábort valójában megölték a jezsuiták 2014-ben, és egy klónt tettek a helyére, akit ők állítottak elő egy titkos laboratóriumban.

Ébresztő, birkák!"

Azta k.... öcsém ez igen

2017. dec. 30. 19:19
 10/17 anonim ***** válasza:
24%

Cuki kiskutyákat és kiscicákat simogat.

Gondolom ezt kérte tőle Simicska.

2017. dec. 30. 19:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!