Mi történt Vona Gáborral?
Figyelt kérdés
Kezdetben hogyan viselkedett?
Kezdeti magatartásának, elveinek ellentmond jelenlegi hozzáállása, nézetei, megnyilvánulásai? Amennyiben igen, milyen téren?
Részletesen.
2017. jan. 26. 17:05
1/10 anonim válasza:
Akik kapcsolatba lépnek a hit gyülekezetével, azok elég komoly személyiségváltozáson mennek keresztül általam nem ismert okokból kifolyólag. Vona Gáborral is ez történt. Amióta vendég lett sokszor a hitgyüli tv-jében, gyökeresen megváltozott...
2/10 anonim válasza:
Rájött, hogy ezzel a szélsőséges és radikális megoldással nem fog nagyobb tömeget megszólítani, így most elkezdett középre húzni, nekem egyre szimpatikusabb. Lehet lepontozni.
3/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok lepontozni senkit, nekem az infó kéne.
Tudom, hogy sokaknak nehezen elképzelhető, de én tévé, rádió, újság nélkül élek elég régóta.
Internet van, de nem nézegettem a politikát.
Ezért szeretném, ha valaki összefoglalná a témát kicsit részletesebben, a kezdettől.
2017. jan. 26. 17:28
4/10 anonim válasza:
[link] akkor olvasd el ezt, ebben nagyjából minden benne van, ami téged érdekel!
5/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. jan. 26. 17:44
6/10 A kérdező kommentje:
#1! Azt komolyan írtad, hogy járt a Hit Gyülekezetnél? Bocs, ha poén volt, nem vágom, majd írd meg.
2017. jan. 26. 17:45
7/10 anonim válasza:
Az ATV tulaja egy Hitgyülis arc és Vona elég sokat járt be az ATV-be mostanában, erre írta "poénból".
8/10 A kérdező kommentje:
Oké!
2017. jan. 26. 21:48
9/10 anonim válasza:
Semmi különös. Rájött, hogy "jobbszélen" nem erősödhet tovább Jobbik, ezért mással próbálkozik. Csinált ilyesmit a Fidesz is, "szavazatmaximalizálás" címszóval. Csak nekik be is jött.
10/10 A kérdező kommentje:
Köszi!
2017. jan. 27. 07:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!