Miért csinálja ezt a Fidesz?
Ma Kósa kijelentette,hogy államcsőd közeli helyzet van,Varga a hétvégére rendkívüli intézkedéseket ígért /újabb brutális megszorításokat/,Orbán Brüsszelben szigorú pénzügypolitikát ígért meg.
Közben a nyilatkozatok hallatára zuhan a Tőzsde és a forint.
A Fidesz kezdi előkészíteni a választási ígéreteinek a visszavonását?
Újabb brutális megszorítások jönnek?
Bár, az előbb láttam a híradót, Barroso mellett Viktorunk nagyon rossz hangulatban igérgetett. Nem szeretem a meghunyászkodó stílusú politikát.
Én fáradtnak látom Vikit, mi lesz 4 évig?
Barroso aszongya, a szlovák ügy a mi ügyünk. K@pja be.
Az mszp elérte amit akart: teljesen ki vagyunk
szolgáltatva.
Ez az egész arról szól, hogy hogyan tudják elérni azt, hogy egyfelől ne kelljen a tényleg államcsődöt hozó terveiket végrehajtani, másfelől, "janiként" kijönni a helyzetből.
Kb ez lesz
" a helyzet rosszabb, ezért nem lesz adócsökkentés, blablablablablbla". Megszorítások nem hiszem hogy lesznek, de nem lesz az a kánaán, amire sokan számítottak. Szerintetek miért nyomják ilyen kétségbeesetten a népnemzeti témákat? Trianon emléknap, kettős állampolgárság, stb? Mert ezzel legalább pár szavazó száját be lehet fogni.
Más kérdés, hogy az önkormányzati választásokat itt és most elvesztették. Nagyon hamar elkezd hízni a jobbik, és pláne az mszp, amelyik szerintem az önk. választások legfőbb nyertese lesz.
Az 52-es egy hülye vadbarom.
Egy jobbikos.
52
Higgadj már le, te szerencsétlen.
Amúgy, ezret mernék tenni egy ellen, hogy Kósa beszédének nem ez volt a célja, hanem a belső igények "lelohasztása" - ha megnézitek, eddig egy rakat szervezet pendítette meg, hogy nekik kéne plusz pénz, mert ők annyira nemzetiek és polgáriak, hogy még az úttörőtáborban is Márait olvastak - csak ilyen az, amikor a fagyi visszanyal. Kósának az a mondata, hogy a majd megmentenek minket, mint Görögországot...Na, ezért viszont tényleg kéne kapnia egy seggberúgást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!