Lehet fidesz szimpatizánsokkal őszintén beszélni
valahol?
Figyelt kérdés
Olyan fórumra gondolok ahol a kérdésekre értelmes válaszok érkeznek és nem az elmúlt 160000 év hibáinak felsorolása vagy a kérdező alázása.
Egyszerűen csak szeretném megérteni, hogy mondjuk hogyan látja egy keresztény polgári elveket valló ember Mészáros Lőrinc meggazdagodását. Azon túl hogy nagyon jó üzletember nem érzi-e, hogy kicsit lejt a pálya abban az irányban.
Vagy ha lejt is ezt teljesen elfogadhatónak tartja-e.
A válaszokból a más elveket vallók talán megértik azt a gondolkodásmódot ami a fidesz hívőket jellemzi.
Nem vagyok sem liberális, sem jobbikos sem provokátor.
Gondolatokra vagyok kíváncsi, ha még létezik ilyen ebben az országban.
10-es örülök hogy jó annyira a "szövegem" hogy lopózod. Igen a balliberókról is elmondható kb ugyanez. :)
2017. dec. 27. 00:59
12/31 anonim válasza:
En abszolut fidesz ellenes voltam csak azt lattam hogy lopnak es total liberalis voltam de maralatom hogy bunko voltam mindenkit szidtam pedig ugyanolyan voltam migracio ellenes lettem a magyar emberek csodalotsak mar latom
2017. dec. 27. 01:08
13/31 anonim válasza:
Tudom
2017. dec. 27. 01:08
14/31 anonim válasza:
Es megkell vedeni
2017. dec. 27. 01:09
15/31 anonim válasza:
"Nekem vannak fideszes rokonaim és ismerőseim, velük szoktam beszélgetni. Szóval... Nincs olyan ember az országban aki ne tudná hogy a Fidesz korrupt. Ezeket az embereket viszont nem érdekli egyszerűen."
Az én fideszes rokonaim még büszkék is rá.
Jókat szoktak mosolyogni rajta, mintha valami gyerekcsíny lenne.
Körülbelül ezek a magyarok.
2017. dec. 27. 01:20
16/31 anonim válasza:
Túl késő van, hogy érdemben válaszoljak. Holnap ha lesz időm, megválaszolom.
2017. dec. 27. 02:01
17/31 anonim válasza:
"Nem imádkoznak veled együtt Viktorkádhoz?"
na látjátok ilyen elmebeteggé tesz, hogyha valaki nem végzi el a 8 általánost és ballibsi szavazó lesz :DDD
2017. dec. 27. 02:19
18/31 anonim válasza:
Tőlem kérdezhetsz kérdező. Nagy hívő nem vagyok. De a fideszre szavaztam. Na hajrá hátha megfelelnek a válaszaim.
2017. dec. 27. 06:45
19/31 Molyember válasza:
Két darab fideszest ismerek. Az egyik szerint minden igaz (migránsok, Soros, Brüsszel, stb.), mert bemondta a tv... És még 35 éves sincs, budapesti. A másik vidéki, ő belátja, hogy a Fidesz lop, mint az állat, de legalább nincsenek migránsok, és szerinte ki kell lépnünk az EU-ból, és inkább az oroszokhoz kell húznunk, mert ott nincsenek b#zik. Ennyi a véleményük a világról.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!