Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hány német menekült él Magyaro...

Hány német menekült él Magyarországon?

Figyelt kérdés

A kicsit furcsának tűnő kérdés egy három nappal ezelőtti vonatutamon tapasztaltak alapján merült fel bennem. Ugyanis Pécs és Budapest között egy német "menekülthöz" volt szerencsém. A szemmel láthatóan 60 év feletti ember arról mesélt, hogy Németországban a nagyvárosokban már elviselhetetlen a helyzet a migránsok miatt, ő egy 600 fős faluból érkezett, és egy mecseki faluban rendezkedett be, ahol szempont volt számára - tekintettel arra, hogy nem beszél idegen nyelvet -, hogy az ebben a faluban élők jól tudnak németül.

Elmondása szerint, ha rosszabbra fordulna a helyzet Németországban, már elő van készítve minden, hogy azonnal átjöhessen, és itt folytathassa az életét.

Kíváncsi vagyok, hogy tudtok-e hasonló esetekről, vagy valamilyen kimutatásról ezzel kapcsolatban?

2017. dec. 23. 21:06
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
Ez tényleg igaz?
2017. dec. 23. 21:09
 2/24 anonim ***** válasza:
25%
Nincsenek német menekültek. Amióta Németország megszűnt, mert Germarábia Iszlám Kalifátus kétféle egykori német van. Az ellenálló, aki próbál küzdeni a neuköllni különítményesek ellen, és aki behódolt és rabszolgája a muszlimoknak.
2017. dec. 23. 21:12
 3/24 A kérdező kommentje:
Én nem voltam mostanában Németországban, nem tudom, hogy a félelme indokolt-e, de mindenesetre azt el kell hinnem, hogy itt jobban biztonságban érzi magát.
2017. dec. 23. 21:13
 4/24 anonim ***** válasza:
72%

Itt a környezetem laknak svájciak, svédek is de ők nem menekültek, csak itt vettek házat, mert megengedhetik maguknak, úgymond nyaralónak.

Viszont egy youtube videóban talán N1tv vagy célpont láttam, hogy forgattak egy Ásotthalomi németnél, aki azt állítótta, hogy félelemből költözött Magyarországra.

2017. dec. 23. 21:20
 5/24 anonim ***** válasza:
69%
Én annyit tudok mondani, hogy Magyarországról "menekültem" Németországba és én itt érzem magam nagyobb biztonságban.
2017. dec. 23. 21:22
 6/24 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem németek nem kaphatnak menekült státuszt, nem kérhetnek menedékjogot. Legalábbis Németországból nem.
2017. dec. 23. 21:24
 7/24 A kérdező kommentje:

ma 21:24

Ebben nem vagyok olyan biztos. Például volt egy ismerősöm, aki Kanadában úgymond élősködött a menekültstátuszon. Előadta, hogy homoszexuális, és hogy itt Magyarországon őt e miatt hátrányos megkülönböztetés éri, és félelemben él, kb öt évet elég jól el is éldegélt így Kanadában egész jó ellátással, végül egy Budapest pride videót az orra alá dugva küldték haza. Pedig teljesen heteroszexuális volt, még gyereke is lett kint ez alatt az idő alatt. Szóval, ha neki elhitték, hogy fél Magyarországon, akkor elvileg egy németnek is elhihetik, hogy fél a hazájában, ahová kétmillió olyan ember ment be, akikről nem tudnak semmit, és alkalmanként közülük terrorcselekményeket követnek el, erőszakoskodnak a társadalom tagjaival, félelemben tartják őket.

2017. dec. 23. 21:31
 8/24 anonim ***** válasza:
100%

Lehet vannak ilyen indokok is, de már jóval korábban 2010 környékén is arról írtak, hogy ide költöznek holland, finn, német, osztrák nyugdíjasok, mert nagyon olcsó nekik az ország. Ezekben az országokban az átlag nyugdíj 200 ezer forint felett van, a magyar nyugdíj átlag 110 ezer forint körül van.

Ajánlom figyelmedbe ezt a cikket:

[link]

2017. dec. 23. 21:37
 9/24 anonim ***** válasza:
91%

"Ebben nem vagyok olyan biztos. Például volt egy ismerősöm, aki Kanadában úgymond élősködött a menekültstátuszon. "

Kanada nem tagja az EU-nak, EU-n belül nincsenek menekült jog megadása, ez rögzítve van különböző szerződésekben.

2017. dec. 23. 21:40
 10/24 anonim ***** válasza:
92%
Egyêbként az igaz, hogy a német nyugdíjból Németországban kicsit szűkös, Magyarországon meg vesz falun egy házat és él, mint Marci Hevesen.
2017. dec. 23. 21:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!