Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Támogatjátok a női kvótát?

Támogatjátok a női kvótát?

Figyelt kérdés
A női kvótát arra értem, hogy szabályozva lenne, hogy a parlamentben a képviselők meghatározott százalékának nőnek kell lennie. pl. minimum 30%.
2017. dec. 23. 16:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Annyira jó lenne, ha végre cigányok, melegek, nők és feketék lennének a parlamentben, végre komolyan lehetne venni, ami ott folyik.

Fontosabb, hogy a rasszizmust úgy ünnepeljük, hogy a kirekesztetteket szánalomból juttatjuk előnyhöz háttér tudás nélkül ahelyett, hogy akiben benne van a vágy, azt felzárkóztatnánk, oktatnánk, lehetőleg adnánk neki.

2017. dec. 23. 17:28
 12/16 anonim ***** válasza:
46%

Nem.

A parlamentben politikusokat akarok látni.

2017. dec. 23. 17:31
 13/16 anonim ***** válasza:
62%
Én az állat kvótát is támogatnám, lehessenek állat képviselők is, hiszen igen sok állat él az országban és őket is képviseltetni kell. Legyen olyan a Parlament, mint Noé bárkája!
2017. dec. 23. 17:34
 14/16 anonim ***** válasza:
84%
Nem. A lehetőség adott, de azért kerüljenek be, mert nők.
2017. dec. 23. 18:35
 15/16 anonim ***** válasza:
81%

csak akkor ha mellé még 30% cigányt meg 30% értelmileg csökkent személyt is felvesznek

nekem már csak egy kávé kéne

2017. dec. 23. 21:06
 16/16 anonim ***** válasza:
33%

Amennyiben a hagyományos családmodellt követik azok a nők, és nem ilyen CEU-ból származó genderlobbisták, akkor persze, mehetnének.

De ha olyan célt akarnának elérni, mint ami van a Svédeknél, Kanadaiaknál, akkor inkább elköltözök az arabokhoz.

2017. dec. 24. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!