Miért lepték el a gyakorikérdéseket a fidesz-es szószólók? Ennyire közel a választás?
Tudod "elvtárs" akinek nem tetszenek a fideszkomcsi dolgok, az nem biztos hogy "lipsi". Persze értem, hogy az 1 bites komcsi reflexek "ahol nem vagyunk mi, ott az ellenség" nem engednek más eredményt.
Én pl a felcsúti KISZ titkár ellen szólva, nem valami "lipsi" módon azt mondom, hogy a halott komcsi a jó komcsi, és szívesen tennék is ezért, régi álmom, hogy orbán, rogán, fletó szerű csapatok alól rúgnék ki dolgokat, de csak úgy, hogy a nyakuknál jól fel vannak függesztve, nehogy megüssék magukat ;) vagy éppen egy hosszú távcső mögül fényképezném le őket, amitől elalélnak :D
Az tetszik a politikában, hogy már a jó barátaim is üvöltözve és gyűlölettel beszélnek velem, amikor válaszolok a kérdéseikre, hogy szerintem miért jobb együtt dolgozni, mint egymás ellen.
Hajrá <tetszőleges párt neve ide helyezhető>! Tedd tönkre az emberi kapcsolatokat! Oszd meg és uralkodj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!