Mikor lesz mesz Magyarországon az euro bevezetés? Tippeljetek!
Előnyei ? Vannak neki ? Hogy fizessük a görögök hitelét ugyanmár !
ELÉG A NÉPHÜLYÍTÉSBŐL !
A gengszterváltáskor azzal etették a nyájat hogy ha demokrácia és kapitalizmus lesz akkor nyugat-európai színvonalon fogunk élni !
Aztán belerángattak ennek az EU-nak csúfolt gittegyletbe ugyanezzel "nyugat-európai életszínvonal lesz" "húdejólesz" mítosszal.
Most megint ugyanezzel jönnek .
Hát ti még mindig hisztek a mesében ?
Plusz emlékezzünk, hogy jártunk, amikor lecseréltük a pengőt forintra. A világtörténelem legnagyobb inflációja történt akkor itt, ami Guinness rekord lett
Az elértéktelenedett pengőt cseréltük le forintra, megakadályozva az inflációt, de gazdasági szakértő, te. Száz százalékos hasznosság, a fa*szom azt.
Ha úgy akarunk versenyképesek lenni, hogy leértékeljük a Ft-t, és ezáltal a magyar munkabéreket és a magyar termékeket, akkor hiba lenne az Eurót bevezetni. /Ne legyenek illúzióin a Ft leértékelésével szinte minden megdrágul, hisz nagyon sokmindeni importól vagyunk kénytelenek beszerezni./
Szóval fontabb lenne, ha úgymond a minőséggel és un. hozzáadott értékben versenyeznénk. Akkor viszont már előnyt jelentene, ha Eurónk lenne.
"Az elértéktelenedett pengőt cseréltük le forintra, megakadályozva az inflációt, de gazdasági szakértő, te."
Állítottam valaha is, hogy pénzügyi szakértő lennék? NEM. Viszont ez 12.-es anyag történelem. Amúgy ez édes, ki szeretnél oktatni, de megmagyarázni mért is lenne hibás a válaszom, az már luxus. A megakadályozott inflációból lett a világon a legnagyobb infláció? Szépen megakadályoztunk :D. Azt írtam, ha megint túl meggondolatlanok vagyunk, megint úgy járhatunk, én ezt mondom.
Az Euro MÁR BE VAN VEZETVE Magyarországon.
Csak a Forint NINCSEN KIVEZETVE!
Mindent megvehetsz ma Magyarországon Euróért,
elfogadják, mint fizetőeszközt,
tehát nem kell azt külön bevezetni!
Én remélem, hogy minél hamarabb bevezetik. Pár év biztos kell.
Az EU meg azért nem stabil, mert olyan országokat is bevettek tagnak mint mi, pedig sem a gazdaságunk, sem a munkához való hozzáláásunk nem elég érett ehhez.
Kevés olyan ország van szerintem ahol az emberek ennyire b*sztatják egymást és mindenki keresztbe tesz a másiknak.
A szlovákok s3ggfejek, de még ők is összefognak.
Azért tehetnek meg mindent a multik mert hagyjuk,
Nem radikális lépések kellenek és nem az kell, hogy elmenjenek máshova, hanem közös fellépés kell és kis lépésekkel mindent meglehet változtatni.
Biztos hogy van olyan megoldás, hogy a multiknak is megérje itt maradni és a dolgozókat se zsákmányolják ki.
Amíg viszont egymás ellen dolgozunk, nem számíthatunk semmi jóra.
Az oszd meg és uralkodj elvében, mi vagyunk azok akik meg vannak osztva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!