Szerintetek Magyarország lejáratja magát a Soros-tervvel?
Embernek a világon még nem csináltak ekkora propagandát, mint Orbán Sorosnak csinált - persze közpénzen!
Orbán szánalmassá vált.
4-es vagyok.
Aki olvas észak-amerikai újságokat is, megláthatja. Még az ultraliberális országokban se hülye ám mindenki, még ha szépen alattomosan föl is higították a társadalmat. Főleg az öregek nem ostobák, akik még emlékeznek a 70-es évek előtti időkre.
De már Európában se tabu a téma.
Remélem, csak itt van ilyen sok elvakult -vagy más- ember. Szomorú is lennék, ha ITT 50 fölötti %-om lenne, ahogy látom a válaszok kínálatát.
14
Ha lenne legalabb 30 millios de a baj az hogy alig 12–13 millios kis nemzet. Egyszeruen nincs sulyunk Europaban sem a vilagonpolitikaban.
Nem hiszem, hogy nagyon foglalkozna ezzel bárki is. Én se tudok pl a csehországi kormányzati kommunikációról semmit.
Viszont én már ott tartok, hogy nem szeretnék ebben az országban élni pont a fidesz és hívei miatt. Ha nem húzna ide ennyi minden, már a fritzeknél karácsonyoznék.
Az a baj hogy nincs alternativa a Fideszre.
En eddig helyeseltem a politikajukat de a Soros tervvel szerintem atestek a lo tuloldalara
Senki, és semmilyen gittegylet nem pótolhatatlan!
Ezek mennek, és mindig lesz másik helyettük.
Sokkal rosszabb már nemigen lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!