A magyar értelmiség miért nem tesz semmit az országért?
Figyelt kérdés
Az én véleményem, hogy a magyar értelmiség egy lagymatag, sunyulós réteg, ami nem hajlandó semmiért kiállni, csakis önös az érdekeikért. Ők felelősséggel tartoznának azért, hogy az embereknek jobb legyen, segítség a közösségeket, az elnyomott embereket, de én ezt sehol nem látom. A legtöbb értelmiségi önző sznob, zéró gerincességgel. Büszkék magukra és lenézik a prolikat, felsőbbrendűeknek hiszik magukat, pedig valójában nem többek csak pénzes prolik. Más országokban is ilyen önző az értelmiség vagy ez is afféle magyar sajátosság?2017. dec. 21. 21:10
11/15 anonim válasza:
"Természetesen akinek van esze az pénzt is szerez."
Sokat elmond a magyarokról, hogy az ő országukban a pénzt szerezni kell.
12/15 anonim válasza:
Az értelmiségtől felesleges várni bármit, egy meghunyászkodó, az országot nagy ívben leszaró rétegről beszélsz.
13/15 anonim válasza:
A dolog másik oldaláról viszont ne csak az értelmiségtől várjunk el bármit. Az értelmiségből sem gazdag mindenki, viszont odanyal ahol pénz van. Tipikus Kádári mentalitás, hogy a szegény, lenézett prolikat "fel kell emelni", mintha ők cselekvőképtelen inaktív emberek lennének.
A proliktól miért nem lehet elvárni hogy tegyenek valamit az életükért?
14/15 anonim válasza:
Mert a patkányok irányítanak..
Élükön ezzel a kis porba fi ngó ci gány féreggel,
akinek előttem ismeretlen okokból ny lják a sz ros p csáját hogy dögö lne meg
15/15 anonim válasza:
Nagyon kicsi az értelmiségi réteg Mon, azért látod így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!