A liberális értelmiség mikor fogja elítélni a Kossuth-téren Magyar Időket égető tüntetőket?
Öt éve még büntették volna azokat, akik könyvet vagy újságot égetnek:
https://www.youtube.com/watch?v=BM2lL1rMXk0
Parancsolj, mar tegnap megtortent:
"Sajnálom, hogy a szombat esti tüntetésen a Magyar Idők példányait égették. Demokraták ne égessenek újságokat és könyveket. Nem azért, mintha a politikai ellenfél nem lenne ellenfél, hanem azért, mert a demokrácia előföltételeihez a demokrácia ellenségeinek a szólásszabadsága is hozzátartozik. Ez közhely, de helyes és igaz közhely."
És, akkor mi van, ha elégetik a kormánypárti lapokat?
Nem nyilváníthatják ki véleményüket, amiért ez a Magyar Idők nevű szennylap tele van Viktort fényező, éltető leírásokkal, migránsozással, terrorizmussal és "szárnyaló gazdasággal", tele ferdítésekkel, hazugságokkal?
AGYMOSÁS AZ EGÉSZ!
# 2/3 Időpont ma 16:19
Ilyenkor bezzeg van különbség köztük? :-D
Mellesleg - bár ez neked úgy sem tetszik - szinte mindenki elítélte. Annak ellenére, hogy a FideszIdők sem könyvnek sem újságnak nem lehet minősíteni.
Nem értem, miért kellett lepontozni a kommentem, amikor ki merem mondani, ami a véleményem!
Talán nem igaz, hogy a 888.hu, Magyar Idők és hasonló lapok csak az agymosást folytatják?
Csak.
Egyébként ki jelentették sokan hogy mennyire tartják ezt intelligens viselkedésnek nem tudom mi bajod
"Én nem pontoztam le semmit..."
Nem rád gondoltam, nyugi!
Szerintem ezt minden jóérzésű ember elítéli, akár jobb-, akár balmenetes. Ez már nem politikai véleménynyilvánítás, hanem egyszerűen gusztustalanság.
Én liberálisnak tartom magam, de a hasonló megnyilvánulásokkal nem tudok egyetérteni. A tiltakozásnak, demonstrációnak vannak ennél elfogadottabb formái is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!