Ki lenne a legjobb jelölt egy összellenzék?
Figyelt kérdés
És miért? Nyílván azokra vagyok kíváncsi akik ilyen ellenzéki oldalra szavaznának.
Olyan módon hogy ki az akit mondjuk elfogadnának a Jobbikosok, és az LMP-sek, és azok is akik a Karácsony féle formációra szavaznának?
2017. dec. 21. 15:12
11/15 anonim válasza:
Puzsér kritikában jó, építésben aligha. Nem az a jó miniszterelnök, aki csak kritizálni tud. Puzsérről nehezen hihető, hogy akár egy pártot össze tudna tartani, nem egy országot. Tovább az is kérdéses, hogy miféle párt állna be mögé?
12/15 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy Puzsér jó miniszterelnök lenne, hanem hogy szerintem lenne esélye nyerni. Karácsony meg Szél tök jó, de ha egyszer nem fognak soha a büdös életbe nyerni, akkor tök mindegy.
13/15 anonim válasza:
Kovács Gergely.
Karizmatikus, vicces, szexi, mond fűt-fát emellett ingyen adna sört illetve örök életet+20-évet... Kell ennél több? Nekem nem.
14/15 anonim válasza:
Aha. És gondolod, mindezt a saját zsebéből fizetné? Nem, a tiédből. Az enyémből nem, mert a kezére csapok, ha oda nyúlkál.
15/15 anonim válasza:
Oszt ha nyúlkálna...még is jobb helyre menne mint most :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!