Szerintetek Mészáros Lőrinc korrupt?
Figyelt kérdés
2017. dec. 19. 19:32
11/24 anonim válasza:
Miért lenne az? Még is ki merné mondani neki, hogy jattoljon húsz százalékot? Még a törvényeket is úgy hozzák, ne kelljen ilyen aljas dolgokhoz folyamodnia.
13/24 anonim válasza:
Tök életszerű,hogy pár év alatt milliárdossá lett...mikor egy összetett mondatot sem képes elmondani,és épp ma kapott szárnyra a hír,hogy freemail-es mélcíme van.Nem futja egy 10k-s domainregisztrációra szegénynek biztosan! :) :)
15/24 anonim válasza:
Nem korrupt, csak barátja a Jóisten.
16/24 anonim válasza:
Az de ki nem? Szerintem mindannyiótok adott már kenőpénzt a háziorvosnak hogy írja ki munkából (kivéve a gyerekkorúakat)
Na ez is korrupció
17/24 anonim válasza:
Tojásrántottát fogok vacsizni. Te?
18/24 anonim válasza:
Nem, ő egy ártatlan és tudatlan szűzlány
19/24 anonim válasza:
Dehogy, csak végtelenül tehetséges...
20/24 anonim válasza:
Én nem adtam soha kenőpénzt a háziorvosnak, hogy írjon ki munkából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!