Ha nem gyűlik össze a Jobbik adomány számláján a megfelelő összeg akkor mi lesz a pénzel? Gondolom lefoglalja az állam, nem?
ma 17:56
Nem vagyok bűnöző, az egykulcsos adó miatt élek sokkal jobban. Szerinted bűnöző akinek megéri az új adórendszer?
#14 " Ez a tolvaj rezsim jelenleg diktatúrát tart fent amit el kell söpörni a francba. "
Hát ami azt illeti, elég kevés utcaseprő jelentkezett ma délután a melóra...
Ja, tudom... Hideg volt...
Ez még talán elfogadható a tornából felmentett gyíkvállú liberók számára, de katonás fegyelmű, Gárdás Jobbik is így elliberalizálódott?
Ennyire veszélyes Heller Ágnes "csókja" ?
"Hidd el felfog kelni nemsokára a nép "
Lehet, hogy neked katartikus élmény, mikor egy 1000 fős csürhe egyszerre üvölti, hogy orbántakaroggy, de ez nagyon messze van attól, amiről te ábrándozol.
Helyesen a mondatod: Hidd el, fel fog kelni nemsokára a nép, elballag a szavazókörébe, és behúzza az ikszet a fideszre.
"Lehet, hogy neked katartikus élmény, mikor egy 1000 fős csürhe egyszerre üvölti, hogy orbántakaroggy,"
Na és? 2009-ben meg a fideszesek ordibálták, hogy "Gyurcsány takarodj!" Vélemény nyilvánításának szabadságára hivatkozva!
Egyébként meg aki nem akar, az nem ad pénzt a jobbiknak...de igazából itt többről van szó. Én se szeretem a jobbikot, de azt azért nem támogatom, hogy egy párt ellehetetlenítsen egy másikat, bármelyik is tegye bármelyikkel szemben. A demokráciáért mindenki pártállástól függetlenül egyformán felelős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!