Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért csak a nyugdijasok...

Miért csak a nyugdijasok kaptak erzsébet utalványt?

Figyelt kérdés
2017. dec. 13. 14:37
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nem vagyok irigy a nyugdijasokra,nem ezért tettem fel a kérdést.
2017. dec. 13. 16:30
 12/25 anonim ***** válasza:
3%
14, Ők kapnak kedvezményt? Szerinted Magyarország el tud tartani egy ekkora (arányaiban csak növekvő) inaktív réteget?
2017. dec. 13. 16:33
 13/25 anonim ***** válasza:
34%
16! Miért most talán nem tud? Miért ne tudna a jövőben is, csak alkalmazkodni kell, például munkaerő importtal, ami megy már most is mint az ukránok behozása dolgozni.
2017. dec. 13. 16:48
 14/25 anonim ***** válasza:
94%
Miért, kik kapjanak?
2017. dec. 13. 18:03
 15/25 anonim ***** válasza:
86%
12# nem azért tetted fel a kérdést mert provokálni akarsz
2017. dec. 13. 18:16
 16/25 anonim ***** válasza:
91%

12, Akkor miért is? Szokásos napi provokáció ugye? Teszed itt az ártatlant a nyilvános felületen, közben vért hánysz azokra, akik ki merik neked nyilvánítani a fájó igazságot. Linkeljem az anyázós privátodról készült képernyőfotót?

Tudod, valahol az itt is látható színvonal miatt tart ott az ellenzék, ahol jelenleg van, és többek között ez miatt is fog ott maradni a béka segge magasságában.

2017. dec. 13. 19:15
 17/25 anonim ***** válasza:
Van, akinek # 9
2017. dec. 13. 20:09
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

Bocsánat, az én hibám!

.

Van, akinek #9-es kommentemre ez a véleménye priviben:

"Aki dogozik az másnak a csicskája"

Nos, kedves(nek nem nevezett) troll én itt válaszolok:

Nem lehet mindenki ingyenélő!

.

Aki ma nyugdíjas, hozzájárult az ország elöre haladásához. Ki így, ki úgy, de mindenki munkájával.

Az itt trollkodóknak is ők biztosították (többek közt) az ingyen tanulás lehetőségét, még akkor is, ha nem éltek vele.

2017. dec. 13. 20:18
 19/25 anonim ***** válasza:
Mert egy troll, aki tulajdonképpen nem tudni, hogy mit épített eddig még fel a világban, de azt a liberális felforgató eszmét képviseli, ami egy tömeggyilkos eszme, rendkívül kártékony, és az élettel összeegyeztethetetlen.
2017. dec. 13. 20:38
 20/25 anonim ***** válasza:
8%

'de azt a liberális felforgató eszmét képviseli, ami egy tömeggyilkos eszme, rendkívül kártékony, és az élettel összeegyeztethetetlen.'

Van tömeggyilkos eszme, nem is egy, de nem liberalizmusnak hívják.

2017. dec. 13. 23:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!