Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek köszönhető, hogy Magyaro...

Minek köszönhető, hogy Magyarországon már egyszerű gyári/szalagmunkások is simán kiruccannak külföldi országokba?

Figyelt kérdés

Bécset már meg se említem vagy Prágát, elég uncsi.

A szikszói Hellben vagy a miskolci Boschban dolgozó ismerőseim úgy járnak külföldre, mintha ingyen lenne.

Párizs, Róma, London, egy év alatt.

2017. dec. 11. 21:45
1 2 3 4 5 6
 21/51 anonim ***** válasza:
60%

14-es:

Rákerestem a Boschra: néhány kérdés van elsősorban bizonyos beosztásokban milyen a fizetés.

Hell: Itt csak Heller Ágneseket meg valami energiaitalt dobott ki.

2017. dec. 12. 01:05
 22/51 anonim ***** válasza:
78%

nyolcvanezer forintból nyomorogsz fingod nincs semmiről

de itt jár a szád

oltári nagy lebőgés neked ez :D

2017. dec. 12. 01:09
 23/51 anonim ***** válasza:
74%

160 nettó az műszakpótlékkal és cafetériával ennyi

aakor alap mennyi nettó 120

és ettől essünk pofára

ez az magyar szupifzetés?

2017. dec. 12. 01:24
 24/51 anonim ***** válasza:
34%
Annak, hogy a fejlett Nyugat már nem tudja se kiképezni, se megfizetni a saját szakembereit, hanem Kelet Európából szippantják el, és örülnek, hogy milyen jól jártak...
2017. dec. 12. 03:41
 25/51 anonim ***** válasza:
100%

15-20 éve is jártak az emberek Horvátországba, és az sem olcsóbb, sőt.

Az utazás sokkal olcsóbb és egyszerűbb lett, nem kell utazási iroda, elég a booking.com meg a Wizz vagy a Ryan.

2017. dec. 12. 05:53
 26/51 ConnectCare ***** válasza:
36%

Olcsóbb lett a repülés.

A Bosch pedig egy igazi munkások paradicsoma :). Én hivatalban melózom, a tesóm a kérdéses Boschban, és én szoktam féltékeny lenni rá, nem fordítva. Olcsó kaja, ingyen cuccok, rendes karácsonyi ajándék, utazgatások, ingyen nyelvtanfolyam, néha már azzal hülyítem, hogy a Bosch igazából a Mikulás titkos helyi üzeme és nézzen jól körül, ha nagyon keresi, tuti talál valahol egy dolgozói Xbox-szobát is minibárral :).

2017. dec. 12. 08:44
 27/51 anonim ***** válasza:
100%

Elég rosszul fizetett PR munkás vagy havi nettó 160-al, de gondolom kell a pénz máshová, hiába írsz erről hetente több turnusban, még sincs elég jelentkező.

De amúgy érdemes tudni, hogy a gyakorin tilos reklámozni, amit te csinálsz meg brutális reklám, ennek a két multinak, és azért az is érdekes, hogy azokat a válaszokat veszik ki, amiben erre valaki felhívja a figyelmet...

2017. dec. 12. 11:31
 28/51 anonim ***** válasza:
70%
Érdekes hogy aki valami jót ír egy multiról az le van nullázva. Lehet menni maszekhoz ha fizet is jó ha bejelent minimálbérre. Se táppénz és sokszor szabi se. Szép kártyákról meg bónuszokról meg már ne is beszéljünk. Munka törvénykönyvéről meg még sose hallottak. Itt is igaz hogy tisztelet a kivételnek.
2017. dec. 12. 12:57
 29/51 A kérdező kommentje:

64%

Azért, mert baromságot írkálsz.

Connectcare egy jogász gyerek, kb ezer éve itt van az oldalon, miskolci.

Biztos ő is hazudik, igaz?

2017. dec. 12. 13:58
 30/51 A kérdező kommentje:

Írd be a Google keresőjébe a nevét, plusz hogy gyakori kérdések.

Az első oldalon rögtön 2011-ig vannak tőle kérdések.

Nyilván ez is a gerillaakció része :D

2017. dec. 12. 14:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!