Minek köszönhető, hogy Magyarországon már egyszerű gyári/szalagmunkások is simán kiruccannak külföldi országokba?
Bécset már meg se említem vagy Prágát, elég uncsi.
A szikszói Hellben vagy a miskolci Boschban dolgozó ismerőseim úgy járnak külföldre, mintha ingyen lenne.
Párizs, Róma, London, egy év alatt.
14-es:
Rákerestem a Boschra: néhány kérdés van elsősorban bizonyos beosztásokban milyen a fizetés.
Hell: Itt csak Heller Ágneseket meg valami energiaitalt dobott ki.
nyolcvanezer forintból nyomorogsz fingod nincs semmiről
de itt jár a szád
oltári nagy lebőgés neked ez :D
160 nettó az műszakpótlékkal és cafetériával ennyi
aakor alap mennyi nettó 120
és ettől essünk pofára
ez az magyar szupifzetés?
15-20 éve is jártak az emberek Horvátországba, és az sem olcsóbb, sőt.
Az utazás sokkal olcsóbb és egyszerűbb lett, nem kell utazási iroda, elég a booking.com meg a Wizz vagy a Ryan.
Olcsóbb lett a repülés.
A Bosch pedig egy igazi munkások paradicsoma :). Én hivatalban melózom, a tesóm a kérdéses Boschban, és én szoktam féltékeny lenni rá, nem fordítva. Olcsó kaja, ingyen cuccok, rendes karácsonyi ajándék, utazgatások, ingyen nyelvtanfolyam, néha már azzal hülyítem, hogy a Bosch igazából a Mikulás titkos helyi üzeme és nézzen jól körül, ha nagyon keresi, tuti talál valahol egy dolgozói Xbox-szobát is minibárral :).
Elég rosszul fizetett PR munkás vagy havi nettó 160-al, de gondolom kell a pénz máshová, hiába írsz erről hetente több turnusban, még sincs elég jelentkező.
De amúgy érdemes tudni, hogy a gyakorin tilos reklámozni, amit te csinálsz meg brutális reklám, ennek a két multinak, és azért az is érdekes, hogy azokat a válaszokat veszik ki, amiben erre valaki felhívja a figyelmet...
64%
Azért, mert baromságot írkálsz.
Connectcare egy jogász gyerek, kb ezer éve itt van az oldalon, miskolci.
Biztos ő is hazudik, igaz?
Írd be a Google keresőjébe a nevét, plusz hogy gyakori kérdések.
Az első oldalon rögtön 2011-ig vannak tőle kérdések.
Nyilván ez is a gerillaakció része :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!