Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Minek köszönhető, hogy Magyaro...

Minek köszönhető, hogy Magyarországon már egyszerű gyári/szalagmunkások is simán kiruccannak külföldi országokba?

Figyelt kérdés

Bécset már meg se említem vagy Prágát, elég uncsi.

A szikszói Hellben vagy a miskolci Boschban dolgozó ismerőseim úgy járnak külföldre, mintha ingyen lenne.

Párizs, Róma, London, egy év alatt.

2017. dec. 11. 21:45
1 2 3 4 5 6
 11/51 anonim ***** válasza:
100%
Azért az ilyen 189-200 ezres nettó bérek nem egy elérhetelen fizetések szalag munkáért.
2017. dec. 11. 23:10
 12/51 anonim ***** válasza:
86%
Hát igen . Divat szidni a multikat. De ők legslább bejelentenek rendes bruttóval és betartják az előirásokat. Legalább os a jobb helyeken. Aztán bár nem tudom az álltalad említettek mennyit keresnek de még ezen felül is adnak. Ingyen kaja Szép kártya Erzsébet kártya. Bónuszok. Én is kapok évente kétszer. Nyáron 140 -et katam. Csütörtökön kb még százat karácsonyra. Ha akarnaz ember mehetne ide pda néha. Én másra költöm.
2017. dec. 11. 23:21
 13/51 A kérdező kommentje:

48%

Áruld már el, hogy hová valósi vagy, hogy ennyire hihetetlen neked a 150 nettó a tetves Boschban?

Miért?

Szerinted mennyit keresnek?

Miért fáj neked ennyire ez a 150 nettó??

85 ezer a minimálbér.

Erre rájönnek a pótlékok meg a bónusz bammeg aztán ott vagy!

Most tényleg ennyire hülye vagy?

A Hell meg original Szikszó, a tulaj meg mindenki.

Alap, hogy jól fizetnek, benn vannak a Forma 1-ben.

2017. dec. 11. 23:30
 14/51 anonim ***** válasza:
70%

Legutóbb Bergenben 14 NOK-ért ittam kávét!

A világ egyik legdrágább országának legdrágább városában - olcsóbban, mint te Pesten...

2017. dec. 11. 23:45
 15/51 anonim ***** válasza:
70%

3-as: ha nem látom, ezt nem hiszem el!!!:)

Elképesztően jellemző a magyar vasúti viszonyokra.

Ilyen az életben nem jutna az eszembe, de egyszer kipróbálom:)))

2017. dec. 11. 23:51
 16/51 anonim ***** válasza:
Mert ha szart eszel és közben otthon laksz akkor jó hogy fussa ilyenekre te hülyegyerek.
2017. dec. 11. 23:52
 17/51 A kérdező kommentje:

Jaja, gondolom.:D

Sőt, járt mellé ennyi pénzért egy fullos csirkés szendvics meg egy másfél literes víz is, igaz?:D

2017. dec. 11. 23:52
 18/51 anonim ***** válasza:
100%

Halvány fingod nincs a nyugati árakról hülyegyerek

Ha ennyire vagy képbe a fizukkal is Miksolcon mennyi lehet a valóságban a Boschnál meg a Hellnél.

a haverjaid állítólag ott dolgoznak

meg járnak ki külföldre

de nem tudod az árakat külföldön

az 1500Fts kávéd a valóságban 2 euro meg 3 közt van mindenütt. az 600 meg 900 Ft.

2017. dec. 12. 00:04
 19/51 A kérdező kommentje:

[link]

Sorry srácok, itt valahogy nem látom az 50 centes kávékat.

Helyette van 800-100 forintos üveg sör meg a többi.

Ugye megértitek, ha ezek után valahogy nem mondom azt, hogy olcsóbb? ;)

A 20-as meg nyugodtan nézzen utána, hogy Angliában ugyan ez van. Vonattal felmenni Londonig többe volt nekik tököm tudja melyik angol városból, mint onnan hazarepülni.

2017. dec. 12. 00:05
 20/51 A kérdező kommentje:

Mert ha szart eszel és közben otthon laksz akkor jó hogy fussa ilyenekre te hülyegyerek."

Nem otthon élnek. 80 ezerért van már albi Miskolcon rezsivel együtt, szintén 80 ezerből meg jó kis étrend kijön.

Ez 160, és ott van még egyszer ennyi.

Ugye, ha hiszek nektek, hogy csak 50 cent a kávé, a marhahúsos babgulyás pedig csak 1 euró, a szoba 5 euró a Hiltonban, akkor ki lehet számolni, hogy mi mindenre telik 160 ezer forintból ;)

2017. dec. 12. 00:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!