Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszesek nem félnek, hogy...

A fideszesek nem félnek, hogy a pártjuk egy napon be lesz tiltva, tagjai börtönbe kerülhetnek?

Figyelt kérdés

Azt a fideszeseken kívül látja mindenki, hogy a Fidesz lerombolta a demokráciát, építi az egypártrezsimet a klientúrát, oligarchákat pénzel, ezek nyilvánvaló dolgok aki nem a kormány fenekébe van.

Csakhogy nem féltek?

Ugyanis túl van tolva a bicikli!

Ha itt kormányváltás lesz, mert lesz, akkor itt nagyon rossz jövő vár a fideszre, ha más miatt nem, akkor azt visszakapják, amit az ellenzékkel meg a magyar demokráciával csináltak, még azt is elképzelem, hogy kölcsön kenyér visszajár alapon szétverik a Fideszt, vagy egyenesen betiltják.

Azt nem értem, hogy a Fidesz akkor is tudna választást nyerni, ha demokratikusan játszana, és nem lopná el a fél országot, verné szét a jogállamot.

Emiatt sokan szerintem akarják hogy egy nap a Fidesz is üljön be ebbe a szerepbe, tehát ellehetetlenítik, politikusait bíróságra cibálják, százmilliós vagy milliárdos bírságokat kapnak majd, tehát egyfajta elszámoltatás biztos lesz.

Nem lett volna egyszerűbb demokratikusan játszani, és akkor nem kellene félni? Se a Fidesznek se a rajongóinak?

2017. dec. 11. 20:57
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
A Fideszes az ki? Aki párttag vagy a szavazójuk? Csak mert egy szavazó miért félne attól, hogy lecsukják őket, ha egyszer nem tag csak simán szavazó és amúgy is leváltották már őket? Én rájuk szavazok és nem félek ettől, de egyenlőre le úgy tűnik le se váltják őket, pedig az csak az első lépés a lecsukás attól még nem biztos. Sőt.
2017. dec. 12. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:
Hagyták,hogy megszédítse őket a pénz, azt hitték,úgyse buknak le, stb.
2017. dec. 12. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
*bocsesz,nem akarok senkit megbántani
2017. dec. 12. 23:34
 14/14 anonim ***** válasza:
*ja amúgy a satöbbihez nem akartam semmit írni,csak jól hangzott.
2017. dec. 12. 23:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!