Fideszesek titeket ha a nokiás dobozok felháborítottak (teljesen jogosan! ), akkor miért legyintetek a nagyságrendekkel nagyobb fideszes korrupcióra?
Miből gondolod hogy legyintenek rá?
Az előző kormány nem a nokiás dobozok miatt bukott meg hanem azért mert nem csináltak semmit csak egyik megszorító csomag jött a másik után (még a gazdasági válság előtt)
"Miből gondolod hogy legyintenek rá?"
Abból hogy Magyarország valaha volt legkorruptabb kormányát támogatják.
Azért van egy nagy különbség.
Amikor a BKV-ból lopták ki az állami pénzeket, akkor az én adóbefizetéseim bánták, valamint én utaztam a 20 éves roncsokon budapesten.
Amikor Mészáros Lőrinc közbeszerzést nyer, azt nem előlem nyeri el, hanem pl.: a Strabag elől. Mi közöm van nekem a Strabaghoz? Ez legitimálja.
"Az előző kormány nem a nokiás dobozok miatt bukott meg hanem azért mert nem csináltak semmit csak egyik megszorító csomag jött a másik után (még a gazdasági válság előtt)"
Még szerencse, hogy a jelenlegi kormány nem ilyen... nem megszorít, hanem 5-ször annyit lop. Hát ez tényleg megnyugtatóbb...
34%
Kérlek vázold fel, hogy az elmúlt 7 évben jobbak lettek-e az utak, a kórházak, az egészségügy állapota, azok a járulékok, amiket te befizetsz, azokat valóban arra fordították-e, amikre te befizetted. Továbbá rekord magas 27%-os Áfával vásárolsz termékeket, ezt tényleg nem tőled veszik el...
és szerinted miért ilyen magas az ÁFA? nagy helyes, hogy a fogyasztást és nem a fizetést adóztatják, merthogy a rekord áfa mellé rekord szja-t vezettek be
az eü-t meg hagyjuk már
vizitdíj rendszerben ugyan ez volt, csak legalább jól megszedte magát ezen is a libsi klientúra
az áfa 25-ről 27%-ra emelkedett, tudjuk-tudjuk "azemút8év",
igen a kamatadóra fizetendő 6%-os EÜ hozzájárulás bevezetése is az emút8év termése volt? Amiből senki nem lát semmit? vagy a bankok számlavezetési díjainak drasztikus megemelése, tranzakciósadó? ez mind-mind az emútnyócév? az élelmiszer árak EU-s szinten vannak. az utakra fizetett adó hol van? Épül belőle 1-2 km az is 10-szeres áron túlárazva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!