Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek titeket ha a...

Fideszesek titeket ha a nokiás dobozok felháborítottak (teljesen jogosan! ), akkor miért legyintetek a nagyságrendekkel nagyobb fideszes korrupcióra?

Figyelt kérdés
2017. nov. 26. 13:59
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
És akkor a játékgép-adóról nem is beszéltünk. Skandalum.
2017. nov. 26. 19:01
 32/35 anonim ***** válasza:
93%

Azért érdekes, hogy amint érvekkel szétverik a fideszesek álom légvárait, és hazugságait, rögtön előkerül 3-4 vastagon fideszes válaszoló, és belinkelgetik a kormánypropagandát.

nyilván nem gyanúsítok senkit, csak már máskor is észrevettem, hogy amint fideszesék vert helyzetben vannak hirtelen feltűnik a felmentő sereg a propaganda linkekkel, meg egymás válaszainak fölpontozgatásával.

2017. nov. 26. 19:27
 33/35 anonim ***** válasza:
4%

" [link]

A másik cég majdnem 5 milliárd forinttal olcsóbban csinálta volna. Ez persze csak egy példa, de több úgyse kell, szerinted ez kivételes eset, na meg így legalább magyarhoz kerül a pénz és persze Mészáros amúgyis ügyesebb, azért kapta meg.

"

Nem ügyességfaktorban mérik az ilyesmit :).

"A szlovák Pravda napilap Érsek Árpád (Most-Híd) szlovákiai közlekedési miniszternél érdeklődött, a tárca vezetője nem volt hajlandó kommentálni az ügyet. "

hát igen, csak az átlátszó hajlandó név nélkül égetni agát ilyesmivel

nem tudom ballerok, miért igénylitek így hogy az arcotokba hazudjon a baller holdudvar

2017. nov. 26. 19:31
 34/35 anonim ***** válasza:

remélem nem fog hidegzuhanyként érni, de a fidesz már lassan sokkal baloldalibb, mint az "eredeti" baloldal valaha volt :D

a haverod is egy forrás és szerzőmegjelölés nélkül közölt cikket linkelt be, amiben bizonygatják, mennyi jót tett a drága orbán viktor :D

de tudom, az hiteles, mert jót ír, és nem mondjuk csak a hülyék által nem látható tényekkel alátámasztott valóságot.

nem hibáztatlak, lehet agy nélkül is élni ezek szerint :D

remélem tevékenykedsz is valami önkéntes fidesz támogató szervezetnél, és ha esetleg megy a pártod a süllyesztőbe, nem fogsz segget csinálni a szádból, és átállni a másik oldalra helyeselni, hogy "te bezzeg megmondtad" :D

2017. nov. 26. 20:14
 35/35 anonim ***** válasza:
Fideszes vagyok. Nem legyintek a korrupcióra sőt engem is zavar. Tehát a kérdés nem igaz, mert nem legyintek rá. Valaki megkérdezte tőled, hogy miért gondolod, hogy legyintenek rá, mire te azt írtad, hogy mert a legkorruptabb kormányt támogatják. Hibás logika. Más okokból kifolyólag támogatják őket és ezekért az okokért elnézik/elnézhetik a korrupciót. Én azért mert pár év múlva Németországba költözöm és addig a Fidesz miatt sokkal több pénzt tud a családunk eltenni. Persze lehet, hogy mások is ennyit lopnának ki tudja. De egy biztos: a korrupció mellett is megéri nekünk a Fidesz. Tehát nem legyintek rá de ez van. ismerem a GYK-t, mindenki le fog pontozni, mert arra a kérdésre válaszoltam ami nekem szólt.
2017. nov. 27. 11:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!