Fideszesek titeket ha a nokiás dobozok felháborítottak (teljesen jogosan! ), akkor miért legyintetek a nagyságrendekkel nagyobb fideszes korrupcióra?
Azért érdekes, hogy amint érvekkel szétverik a fideszesek álom légvárait, és hazugságait, rögtön előkerül 3-4 vastagon fideszes válaszoló, és belinkelgetik a kormánypropagandát.
nyilván nem gyanúsítok senkit, csak már máskor is észrevettem, hogy amint fideszesék vert helyzetben vannak hirtelen feltűnik a felmentő sereg a propaganda linkekkel, meg egymás válaszainak fölpontozgatásával.
" [link]
A másik cég majdnem 5 milliárd forinttal olcsóbban csinálta volna. Ez persze csak egy példa, de több úgyse kell, szerinted ez kivételes eset, na meg így legalább magyarhoz kerül a pénz és persze Mészáros amúgyis ügyesebb, azért kapta meg.
"
Nem ügyességfaktorban mérik az ilyesmit :).
"A szlovák Pravda napilap Érsek Árpád (Most-Híd) szlovákiai közlekedési miniszternél érdeklődött, a tárca vezetője nem volt hajlandó kommentálni az ügyet. "
hát igen, csak az átlátszó hajlandó név nélkül égetni agát ilyesmivel
nem tudom ballerok, miért igénylitek így hogy az arcotokba hazudjon a baller holdudvar
remélem nem fog hidegzuhanyként érni, de a fidesz már lassan sokkal baloldalibb, mint az "eredeti" baloldal valaha volt :D
a haverod is egy forrás és szerzőmegjelölés nélkül közölt cikket linkelt be, amiben bizonygatják, mennyi jót tett a drága orbán viktor :D
de tudom, az hiteles, mert jót ír, és nem mondjuk csak a hülyék által nem látható tényekkel alátámasztott valóságot.
nem hibáztatlak, lehet agy nélkül is élni ezek szerint :D
remélem tevékenykedsz is valami önkéntes fidesz támogató szervezetnél, és ha esetleg megy a pártod a süllyesztőbe, nem fogsz segget csinálni a szádból, és átállni a másik oldalra helyeselni, hogy "te bezzeg megmondtad" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!