Orbán szerint bennük van könyörület a menekültek iránt. Szerintetek helytálló ez amit mondott?
Bennünk van, bennem is. Adtunk is nekik kristályvizet, amit visszadobtak, mert nekik pénz kellett volna. Anno amikor szétszemetelték az alúljárókat.
De be nem fogadnék a lakásomba migránst, ahogy Orbán sem az országba. Te befogadnál egyet a lakásodba?
Ma az EU ezt csinálja :
-Van bennetek könyörület szegény háborús menekültekkel szemben ? Európaiak vagytok?
-Akkor korlátlan számban telepítsétek be ázsia és afrika népét és vegyetek fel kölcsönt rá.
Szerinted ? :XD.
Én támogatom, hogy segítve legyenek a saját országukban, vagy azokban a közel-keleti országokban, ahova menekültek.
Viszont, ide ne jöjjenek, semmi közük Európához.A határokat hermatikusan kellene lezárni, műszaki zárral természetesen.
Az nem könyörület, hogy betelepíted magadhoz hogy legyen ki pucolja a budikat. Ez színtiszta politikai és gazdasági számítás.
A könyörület az lenne ha tényleg hajlandóak lennénk áldozni rájuk és nem itt elkölteni 1 menekültre évi 12 ezer eurót hanem esetleg Törökországi menekülttáboroknak adni ahol 1 személyre 6-7 száz euró jut egy évre.
A hobókat se viszed fel a lakásodra, de mégis ha adományozol nekik akkor már úgy érzed, hogy tettél értük valamit, szerintem mi is ezt csináljuk csak épp ország szintjén. ENSZ-hez, EU-hoz is fizetünk összegeket amik elméletileg erre mennek el és külön is adományozunk.
"Adtunk is nekik kristályvizet, amit visszadobtak, mert nekik pénz kellett volna. Anno amikor szétszemetelték az alúljárókat. "
Szerintem ez nagyon is jó útja az asszimilálódásnak. A szemetelésnél lehet csak követték az itt lakók példáját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!