Szerintetek Orban Viktor elhiszi amit mond?
Tudja, hogy csak eteti a magyarokat a hulyeseggel (soros terv, mo. jobban teljesit, hanyatlo nyugat, josagos putyin, stb), vagy o el is hiszi.
A tobbieknel (Lazar, Szijjarto, Habony) vilagos, hogy tudjak, hogy ez csak propaganda, de a vezer szerintem mar belecsavarodott annyira ebbe az egeszbe, hogy maga is elhigyje. De ez csak az en tippem, ti mit gondoltok?
O V egy elmebeteg paranoiás örült. Ne állíts fel olyan elvárásokat vele szemben mint egy normális emberrel.
Épp 7.-én tiltatta be a Jobbikot. Innen már csak a fizikai megsemmisítés jön.
Persze közben zuhan a gazdaság, de Sorosista aki mondja....
Még egy pár év és a munkaerő hiány miatt beüt a totális államcsőd.
Jobban teszitek ha ti is elhúztok MO-ról amíg még lehet mer ha nem ez a g... (Simicska után szabadon) az utolsó párnát is kilopja majd alólatok.
(Egy Kanadai magyar.)
Egyetlen politikus sem hiszi el amit mond.
Ideje lenne felfogni, hogy a politika az tudományos alapokon nyugszik. Az egyetlen célja a szavazatmaximalizálás. Ezért bármikor lemennek kutyába és azt mondják amit hallani akarsz, legyen az bármekkora hülyeség is. Ez történik most is.
Beadták a végtelenhülye magyar népnek, hogy a "nyugat hanyatlik", meg "védeni kell a hazát" , "gonosz EU" és aztán nagylelkűen "megvédenek minket" azaz közhelyeket puffogtatnak, miközben valójában nem csinálnak semmit.
Közben a háttérben meg a következő 100 milliárdot lopják, a narancsbirkák meg tapsolnak és bégetnek miközben megnyírják őket.
11.
Nagy kával kanadai "magyar".
Szerintem összekeverted, hogy hova írtál választ. A CanadaHun-ra szántat írtad ide.
Vagy a kérdést is neked köszönhetjük?
Én nem kanadai magyar vagyok, hanem magyar-magyar. Persze nem otthon elek, hülye lennék az Orbán bagázs zsebet tömni. Szerencsére szoftver architektekre mindenhol szükség van ;)
Amúgy szerintem ő elhiszi amit mond, a haverok jól bevittek a malnasba, nincs már körülötte senki, aki a valóságra felhivhatna a figyelmet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!