Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek Orban Viktor...

Szerintetek Orban Viktor elhiszi amit mond?

Figyelt kérdés

Tudja, hogy csak eteti a magyarokat a hulyeseggel (soros terv, mo. jobban teljesit, hanyatlo nyugat, josagos putyin, stb), vagy o el is hiszi.

A tobbieknel (Lazar, Szijjarto, Habony) vilagos, hogy tudjak, hogy ez csak propaganda, de a vezer szerintem mar belecsavarodott annyira ebbe az egeszbe, hogy maga is elhigyje. De ez csak az en tippem, ti mit gondoltok?

2017. dec. 9. 15:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
83%

O V egy elmebeteg paranoiás örült. Ne állíts fel olyan elvárásokat vele szemben mint egy normális emberrel.

Épp 7.-én tiltatta be a Jobbikot. Innen már csak a fizikai megsemmisítés jön.

Persze közben zuhan a gazdaság, de Sorosista aki mondja....

Még egy pár év és a munkaerő hiány miatt beüt a totális államcsőd.

Jobban teszitek ha ti is elhúztok MO-ról amíg még lehet mer ha nem ez a g... (Simicska után szabadon) az utolsó párnát is kilopja majd alólatok.

(Egy Kanadai magyar.)

2017. dec. 9. 17:27
 12/19 anonim ***** válasza:
48%

Egyetlen politikus sem hiszi el amit mond.

Ideje lenne felfogni, hogy a politika az tudományos alapokon nyugszik. Az egyetlen célja a szavazatmaximalizálás. Ezért bármikor lemennek kutyába és azt mondják amit hallani akarsz, legyen az bármekkora hülyeség is. Ez történik most is.

Beadták a végtelenhülye magyar népnek, hogy a "nyugat hanyatlik", meg "védeni kell a hazát" , "gonosz EU" és aztán nagylelkűen "megvédenek minket" azaz közhelyeket puffogtatnak, miközben valójában nem csinálnak semmit.

Közben a háttérben meg a következő 100 milliárdot lopják, a narancsbirkák meg tapsolnak és bégetnek miközben megnyírják őket.

2017. dec. 9. 17:53
 13/19 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem elhiszi.
2017. dec. 9. 18:04
 14/19 anonim ***** válasza:
24%
Hé, te kanadai magyar, te inkább foglalkozz az aberrált Trudeau-tokkal. :)
2017. dec. 9. 18:45
 15/19 anonim ***** válasza:
17%

11.

Nagy kával kanadai "magyar".

Szerintem összekeverted, hogy hova írtál választ. A CanadaHun-ra szántat írtad ide.

Vagy a kérdést is neked köszönhetjük?

2017. dec. 9. 18:51
 16/19 A kérdező kommentje:

Én nem kanadai magyar vagyok, hanem magyar-magyar. Persze nem otthon elek, hülye lennék az Orbán bagázs zsebet tömni. Szerencsére szoftver architektekre mindenhol szükség van ;)

Amúgy szerintem ő elhiszi amit mond, a haverok jól bevittek a malnasba, nincs már körülötte senki, aki a valóságra felhivhatna a figyelmet.

2017. dec. 9. 19:41
 17/19 anonim ***** válasza:
Azt hiszi, ezt kell mondania, hogy a megvezetettek rá szavazzanak. (Várhatoan be is jön neki.)
2017. dec. 9. 19:57
 18/19 anonim ***** válasza:
62%
#8 nem finkelsteini, ez kommunista módi, amit a finkelstein átvett. De már sztálin, rosenfeld matyi, és kádár is így nyomta, tehát a felcsúti KISZ titkár példaképei.
2017. dec. 9. 22:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem hiszi el de mondja. Egyébként több dolog (jóságos Putyin, országunk teljesítése) nézőpont kérdése. Bizonyos oldalról nézve igaz, bizonyosról nem. De szerintem ő is tudta, hogy nem létezik Soros terv csak kimondta, mert úgy vélte ezzel szavazókat szerez és tart meg. Számokat nem tudok, hogy így történt e. Egyébként mindig azzal jöttök, hogy mennyit hazudik a hazugság nem az amikor direkt állít valaki valótlant? Ha direkt állítja akkor tudja az igazságot csak mást mond. Ezt gondolom.
2017. dec. 11. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!