Kíváncsi vagyok milyen válaszok érkeznek erre a nagyon összeszedett kérdésre, én inkább NO COMMENT.
2017. dec. 8. 18:45
2/23 anonim válasza:
Egy ujjabb rettegő. Ha akkora diktatúra lenne el se mehetnél. Nem tűnik fel az ellent mondás? Egyébként meg mire vársz ha így rettegsz? Habár ez után a kérdés után még az éjjel meg érted a Tek hisz diktatúra van.
2017. dec. 8. 18:46
3/23 anonim válasza:
A 22-26 os időszakot már nem éli meg az EU. Fel fog bomlani addigra az ellentétek miatt.
2017. dec. 8. 18:47
4/23 anonim válasza:
Szerintem 2040-ig várni fog vele... :)))
2017. dec. 8. 18:53
5/23 anonim válasza:
fú bammeg ez a kérdés....ez olyan, mint a dízelbotrány :D 10 év múlva talán kitiltják pár nagyvárosból, már megy a hiszti, akkor, hogy nem is érti meg venni :D Rettegj :D
2017. dec. 8. 19:06
6/23 anonim válasza:
*éri
2017. dec. 8. 19:07
7/23 anonim válasza:
Ahhoz egyhangú döntés kell, az országnak meg vannak szövetségesei a V4-ek akiknek pedig érdekük hogy itt maradjunk szóval nonsense az egész kirúgás várás
2017. dec. 8. 19:29
8/23 anonim válasza:
"Brexit is egy több éves folyamat."
Megnyugtatlak, aki ki akar lépni ott nem több éves folyamat..
Nálunk szerintem fél év se lenne, én igazából támogatnám, V4, Kína, Orosz szerintem nem lennénk szarban...
2017. dec. 8. 19:37
9/23 anonim válasza:
"én igazából támogatnám"
Menj költözz Kínába és Oroszországba, aztán megtudod mit támogatnál...
2017. dec. 8. 19:43
10/23 anonim válasza:
Addigra annyi migráns lesz arra, hogy Újázsiának fogják hívni európát :XD.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!