Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fidesz-re szavazók! Ti is...

Fidesz-re szavazók! Ti is elítélitek a jóléti társadalmakat?

Figyelt kérdés
Elítélitek a nyugati életszínvonalat, a magas munkabéreket és a jólétet? Orbán rengetegszer hangoztatta, hogy elítéli. Ti is szegénységpártiak vagytok?
2017. dec. 4. 20:06
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
12%

Csak ennyit fűzök hozzá:

Ameddig abban a hitben vagyunk, hogy "ez van ezt kell szeretni ès nem tudunk mit tenni" addig igazunk van. Ahogy hinni kezdünk abban, hogy "kèpesek vagyunk kijönni a mocsárból" igazunk lesz.

2017. dec. 4. 21:01
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

"Hogy lehet ilyen hülyeséget kérdezni??"

Úgy, hogy a fideszesek ebben hisznek.

A kérdező csak őket fikázza.

Nem tiszta?

2017. dec. 5. 10:29
 13/16 anonim ***** válasza:
12# Nem hisznek benne, ez hülyeség
2017. dec. 5. 11:00
 14/16 anonim ***** válasza:
Kérdező, te nagyon nem vagy képben. Nem a jóléti társadalom van elítélve, hanem a jóléti társadalmak multikulti agymenése. Sokat érek vele, ha többet keresek, de ugyan akkor kapkodjam a fejem, hogy mikor gázolnak el, robbantanak, fel, késelnek meg, vagy öntenek le savval. Egyébként egy dolgot nem értek: egy jóléti társadalmat nem lehet elképzelni multikulti nélkül? Európa már elég színes.
2017. dec. 5. 11:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
"Ők inkább dolgoznak 300 Euró éhbérért. Csak Soros plakát legyen." El vagytok tévedve. Azt hiszitek, hogy a Fideszre szegény emberek szavaznak csak akik félnek a migránsoktól? Folyton a nyugattal jöttök. Én Fidesz szavazó vagyok és a családom becsületes munkával jobb színvonalon él mint nyugati emberek nagy része. Szóval nem ítélem el a nyugati életszínvonalat Fidesz szavazóként, bár többet engedhetek meg magamnak mint egy átlag német. Szóval köszi de nem vagyok szegénységpárti. Ne tegyetek úgy mintha nem lehetne boldogulni az országban. Bár a gyakorizástól biztos nem lehet.
2017. dec. 5. 11:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok Orbán- rajongó, de konkretan ilyet még nem hallottam tőle. Olyat viszont már igen, hogy 3 év múlva utolérjük Ausztriát...
2017. dec. 7. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!