Miért romlott meg a viszony Simicska és Orbán között?
Figyelt kérdés
Valaki leírná röviden hogy Simicska miért haragszik Orbánra?2017. dec. 4. 07:25
11/15 anonim válasza:
azért mert lőrinc jobban cidázik mint simcsicska ezért simcsicska besértődött. ha továbbra is ez a csodás lény kapta volna a zsíros megbízásokat nem hisztizne
12/15 anonim válasza:
"Be tudnád idézni, mikor írtál róla ilyenek 2015 januárja előtt?" 8-as! nem írtam semmit, ebben az éveben hallottam először erről a trágár degenerált ember alatti lényről, a rohadt ellenszenves, aberrált, kisstílű alak Simicskáról - és emberalatti szintjével árt az ellenzéknek!! És undorító világ az, ahol ilyeneknek van pénzük, a rendes emberek meg lassan nyomorognak. Megyek is az egész pol. kattól messze.
13/15 anonim válasza:
#7: És ez az "aberrált, degenerált, infantilis, trágár" lény, hány évig is volt Orbán jóbarátja? Mert azt nem hinném, hogy csak most lett "aberrált, degenerált, infantilis, trágár", ugye?
14/15 anonim válasza:
13 nem ismerem, valószínű nem most lett olyan, amilyen. Nem vagyok "fideszes" - hagyjál már ezekkel békén. Nem kell senkire szavazni, nincs méltó ember.
Vagy Szent László királyra fogok szavazni.
15/15 anonim válasza:
6/14 írta az igazat: a reklámadó bevezetését nem tudta elfogadni Simicska, vissza akarta vonatni Orbánékkal, kivétel akart lenni. Az meg nem volt hajlandó alávetni magát a miliárdos igényének. Simicska besértődött, majd ő megmutatja a Fidesznek. Ekkor kezdődött a háborús viszony.
Ez ténykérdés, nem vélemény kérdése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!