Vona Gábor esetleges hatalomra kerülése esetén szerintetek uszítaná tovább a népet a muszlimok/arabok ellen?
Köszönöm válaszotokat!
A bevándorlás kérdésével is lehet uszítani, lásd Fidesz, hová jutottunk. A Jobbiknál én sem látok uszítást ezen a téren, csak ki szerettem volna kérni a véleményeteket.
Egyébként a feleségem arab, de itt született, ide adózunk, stb., úgy élünk, mint minden más magyar. Ő Jobbik vagy LMP.
Ment a zöld kéz mindenkinek. :)
4-es, kicsit próbáld végiggondolni ennek a kijelentésnek a célzását. Ez csak az én véleményem, de szerintem arra célzott, hogy milyen nyugat és kelet (nem mindenhol támogatják a "csak úgy" alapon történő abortuszt, stb.-t). Na persze az sem jó, ha teljesen, 100%-ban betiltja egy adott ország... nehéz kérdés!
Ki úszít kit? Én egy politikus szájából sem hallottam hogy utálni kell az arabokat, az illegális bevándorlás ellenesség az nem úszítás hanem logikus gondolkodás
Amúgy az #5-nek igaza van egyetlen egy muszlim szervezet sincs amely a Dzsihadisták ellen kampányolna, csak annyit tesznek hogy elítélik a terror támadást de ennél a mondatnál ki is ürülnek
Én nem tudom Vona, hogy menne tovább választások után:
1) Maradna "liberális" szal boldog Hannukát stb...
2) Vissza térne a régi Jobbikhoz és nem lenne hannuka
Már a migráns kérdésnél is inogott, egyszer jöhetnek, máskor "kizárjuk a migránsokat" én nem hiszek neki semmit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!