Heller Ágnes teljesen megőrült?
https://www.youtube.com/watch?v=BMgYQn1JIkM
Néztem ezt a videót, amiben arról beszélt, hogy milyen fontos lenne a Jobbikkal összefogni. Én eleve halott ötletnek tartom, hogy szlovák mintára mint ahogy Robert Fico tette a Smerrel összefog a Slotával.
Itthon képtelenség lenne ez, mert mi a közös a JOBBIK-MSZP-DK és LMP-ben azonkívül, hogy utálják a Fideszt? Azt érnék el, hogy a baloldal még jobban lejáratódna hogy szélsőjobboldaliakkal összefognak.
A helyzetből csak a Fidesz jönne ki győztesen, EU-s helyesléssel is.
Ez felveti a kérdést, hogy az "antiszemita" vádat igény szerint lehet ki és be kapcsolgatni...
Amikor az érdekek úgy kívánják a Jobbik antiszemita, és a Fideszhez lehet kötni, és akkor a Fidesz is antiszemita...
Most, hogy a Jobbik már kóser, a Fidesz ott maradt egyedül az antiszemita cimkével... Hát ez csodálatos.
Igen, nagyon jó dobálózni az antiszemita jelzővel.
Aztán csodálkoznak, hogy a kutyát nem érdekli.
Nem, teljesen igaza van, inkább az őrült meg, aki azt hiszi, hogy az egységes Fideszt majd valahogy leváltja egy tíz pártból álló húszfelé futó ellenzék ebben a választási rendszerben.
Még Semjén is megmondta, hogy nekünk egységesnek kell lenni az ellenzéknek pedig megosztottnak és akkor nyerünk.
Akkor ugye Semjén Zsolti is megőrült?
"Nem, teljesen igaza van, inkább az őrült meg, aki azt hiszi, hogy az egységes Fideszt majd valahogy leváltja egy tíz pártból álló húszfelé futó ellenzék ebben a választási rendszerben.
Még Semjén is megmondta, hogy nekünk egységesnek kell lenni az ellenzéknek pedig megosztottnak és akkor nyerünk.
Akkor ugye Semjén Zsolti is megőrült?"
Látom nem megy a szövegértés, olvasd már el mit írtam. A videóban ráadásul Heller pont azt élteti, amit te tartasz őrültségnek.
Nekem nem menne a szövegértés?
Mit is mond Heller, hogy legyen taktikai szövetség a Jobbikkal, meg most idézem
ha több mint két ellenzéki lista van és mindenki külön van már vesztett lóra tesznek
Ennyi a lényeg és ez igaz!
Én azt tartom őrültségnek, hogy tíz-tizenöt ellenzéki párt majd valahogy leváltaná a Fideszt.
Nem váltaná le.
,,mi a közös a JOBBIK-MSZP-DK és LMP-ben azonkívül, hogy utálják a Fideszt"
Az, hogy a Monentum őket is leakarná cserélni nem csak a Fdeszt. Pont az ilyenek miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!