Mit szóltok hozzá, hogy jövőre megszűnik a Magyar Nemzet?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy jövőre a tulajdonos már nem fogja tovább finanszírozni a veszteséges működést.
Ezzel a Népszabadság után egykor a második legnagyobb, ma legnagyobb politikai napilap is megszűnne Magyarországon.
2017. nov. 29. 22:18
1/13 anonim válasza:
Majd a Fidesz nyakba varrják, hogy megint bezáratott egy nyereséges baloldali lapot.
Nem is értem, hogy demokráciában, hogy a francba nem támogatja anyagilag a Fidesz az ellenzék lapjait, tiszta cink már amit csinálnak. (ha meg támogatják akkor azért mond fel a fél brigád :D )
3/13 anonim válasza:
Rákerestem a neten és egyedül ezt az egy kérdést dobta fel :D
Biztos nagyon megbízhatóak akik "ezt beszélik" :D
5/13 A kérdező kommentje:
Az újság valamelyik vezetője nyilatkozta, hogy a választásokig még van keret, utána megszűnhet a Magyar Nemzet.
2017. nov. 29. 23:23
7/13 anonim válasza:
Sosem olvastam, szóval nem tudna ennél kevésbé érdekelni...
8/13 anonim válasza:
Szerintem elég korrekt tájékoztatást ad, tény, hogy kissé a bal oldal felé húz, de azért, ha a Fidesz média gépezethez hasonlítjuk, közel sem olyan durva ideológiailag, sőt... Én kedvelem. ("egy jobb oldali")
9/13 anonim válasza:
Olvas még valaki újságot 2017-ben?
10/13 anonim válasza:
Pont leszarom, így is marad elég ellenzéki forrás bőven...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!