Mi a baja a kormánynak a Magyar Vöröskereszttel és a Máltai szeretetszolgálatal?
Figyelt kérdés
2017. nov. 29. 19:04
2/13 anonim válasza:
Mert van baja vele? Esetleg valami link?
4/13 A kérdező kommentje:
2017. évi LXXVI. törvény ellehetetleníti a munkájukat
2017. nov. 29. 19:17
5/13 anonim válasza:
Hogyan. Nyilván tudod, ha kérdezel róla. Hadd ne olvassak törvényt.
6/13 anonim válasza:
Illiberális országtól mit lehet várni? Orbán Putyint másolja, jövőre nem kizárt, hogy a netet is korlátozni fogja.
7/13 anonim válasza:
"2017. évi LXXVI. törvény ellehetetleníti a munkájukat"
És konkrétan, hogy lehetetleníti el? Kíváncsi lettem.
Azt hittem lesz valami érdemi okfejtés, de ez helyett a nagy semmi. Vajon miért nem lep meg? :D
8/13 A kérdező kommentje:
7#
Épp h ezt nem értem én sem!??
De akkor elmondaná valaki, h mi ez a nagy népszavazásra való aláírás gyűjtés?
Momentum ezzel van megáldva.
Miközben mindenki panaszkodott a konzultációra elköltött pénz miatt. A népszavazás még drágább lenne! Ráadásul annak értelme sem lenne, ez nem segítené az országunk védelmét!
2017. nov. 29. 19:51
9/13 anonim válasza:
"Momentum ezzel van megáldva."
Ja, értem!
A momentum amúgy egy súlytalan viccpárt, hűen a nevükhöz pár momentum, szájalás jut nekik, semmi több.
10/13 anonim válasza:
Én nem értem miért kell sírni, mert most bevezetik, hogy fel kell mutatni honnan kapnak támogatást, legalább ki lehet szűrni ki a sorosbérenc...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!