A 150 milliós Anglilai házat visszautasító migráns család története igaz?
Kerint egy történet, arról hogy egy 8 gyermekes migráns család angliába menekülve kapott egy házat, amit azért utasítottak vissza, mert nem volt benne étkező valami ilyesmit beszélnek. Rákerestem neten és ezeket találtam [link] meg ilyeneket [link] de mivel ezek bulváros újságok nem lehetünk biztosak, hogy igazak-e?
Ha igaz, akkor valóban az étkező hiánya miatt utasították el? Szerinted jogosan tették?
Csak úgy szólok, hogy nektek kellene bizonyítani, hogy a SUN nem ír igazat.
Innentől kezdve a röhej kategóriába tartoztok ezzel az ajvékkal.
Jah és el kellene olvasni a hozzászólásokat is.
Persze gondolom az is generált;)
"My blood pressure has just gone through the roof. This country is a joke"
Mintha egy magyar oldalon olvasnám:
A vérnyomásom az egekben, ez az ország egy vicc.
ez jobb?
de eleve nem értem se a kérdezőt se a sok hitetlenkedőt, mi lenne ha használnátok a google-t ha kíváncsiak vagytok az igazságtartalmára a cikknek. Nem csak hőbörögni kéne, hogy nem elég hiteles a forrás.
#15 De, sokkal jobb, köszi. Máris kiderül a valóság: "He told the BBC he had not refused the house, but was waiting for the council's response to some questions." Vagyis nem utasította vissza a házat, csak kérdései voltak a hivatal felé.
Sőt, kiderül a másik bulváros hazugság is: "I work, I do two jobs, I'm paying taxes, I'm contributing to the system." Tehát dolgozik, szó sincs segélyből élésről, mint a Sun csupa nagybetűvel hazudta.
Ennyike, a migránsozós gyökerek újabb pofára esését figyelhettük meg.
Jah, csak kérdései voltak meg két munkahelye van.
Ha ez igaz lenne, a Sun szét lenne perelve.
Kíváncsi lennék, hogy mik is voltak azok a kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!