Mi erről a véleményetek? (CEU)
Itt van ez a cikk, kíváncsi vagyok a véleményekre.
Szerintem több okból is elgondolkodtató, hogy miért csak férfi migráns jön zömében.
A másik amin még megakadt a szemem, hogy a Budapest Pride szervezői is jelen voltak.
Hova vezet ez az egész?
"Szerintem több okból is elgondolkodtató, hogy miért csak férfi migráns jön zömében. "
Ajánlom figyelmed az 1956-os magyar menekülteket, ahol szintén igaz ez.
Másodszor ezt olyanok írják, akik szerint említésre sem méltatják a múlthéti olyan kijelentéseket, mi szerint ördögtől való a dolgozó nő és ez is az egyik oka az emberiség pusztulásának. Sőt még megvédik a rendezvényt.
Azt gondolom, hogy egy nyamvadt videó, írás, vagy legalább egy szórólap sincs mellékelve a cikkhez. Csak egy kép, ami nem is a konferencián lett készítve.
Innentől kezdve mi bizonyítja, hogy a cikk írója egyáltalán igazad mond-e?
Kicsit utánaolvastam.
Ebből bizony Fidesz szavazat lesz.
"Hova vezet ez az egész?"
A kormánymédia olvasására és az ott leírtak ellenőrzés nélküli elfogadására gondolsz?
Valószínűleg a teljes elbutuláshoz.
Ez is olvastad? Pontosan melyik része családellenes, szerinted? Idézd már be, légy szíves. Köszi.
Az eredetileg linkelt propagandacikkben ezt a rész:
"A budapesti melegfelvonulás szervezője szerint teljesen nonszensz a férfi és a nő közötti házasság."
lefogadom, hogy ezen formájában sosem hangzott el.
Amúgy durva, hogy a kurucról linkeled, amikor a ceu oldalán is fent van, ráadásul nem képben, azaz idézhetően.
Tessék, így nem kell gépelned az idézéshez:
www.ceu.edu/event/2017-05-29/making-families-great-again-intersectional-perspectives-global-rights-gendered
Félreértettetek. Èn azt kérdeztem, hogy mi a véleményetek arról, hogy a Budapest Pride arc, meg azok a liberálisok tartanak előadást a családról, akik migránsokkal akarják megoldani a demográfiai problémákat, ráadásul ilyen tender elméletének is.
Soros ennek ellenére 40 évvel fiatalabb nőt tart, és több gyereke van.
Ezt dobta ki a google. Az előbb az volt a baj, hogy nincs forrás, most meg az, hogy honnan? Kötekedés helyett véleményeket várok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!