Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Így december 1. Románia...

Így december 1. Románia legnagyobb állami ünnepe alkalmával, mi a véleményetek az ilyesfajta szoboravatásokról az elcsatolt részeken?

Figyelt kérdés

A cikk: [link]

Jövőre meg ugye jubileumi évet ülnek, száz éve annak, hogy Balázsfalván az 1918-ban tartott román nemzeti nagygyűlésen kimondták Erdély egyesülését Romániával, óriási ceremóniák és ünnepségek lesznek.

Van még száz évük hátra?

2017. nov. 28. 21:18
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nekem a tapasztaltak alapján az a véleményem, hogy az erdélyi városok "romokban" hevernek. Az épületek katasztrofális állapotúra vannak leromolva pl. Nagyváradon is ahol ez a szoborcsoport készült. Főleg a magyar világbeli, magyar világban épült épületek(műemlék épületek) pusztulnak. Szabályosan hagyja őket pusztulni a Román állam(Lebontani "még" nem meri.). A belvárosi épületek rendbetételére nincs vagy nem akar pénz lenni, viszont egyesülési szoborcsoportra van. Röhejes és katasztrofális az egész történet, amit a román államapparátus és közigazgatás művel Erdélyben.
2017. nov. 29. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
Én amúgy nem értem miért nem takarodik már innét a sok balos rágcsáló a jóléti romániába ebből a "k..rva országból"? (By: gyf)
2017. nov. 29. 19:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!