Egy igaz hívő hogyan szavazhat a Fideszre? Hogy nem kerül lelkiismereti válságba ettől?
Erre nincs feloldozás azért, mert a másik oldal is ezt csinálta!
10 parancsolatből a Ne lopj parancsát:
A magyar emberek pénzét a haverok: Mészáros, Garancsi, Tiborcz, Vajna, Habony zsebébe teszik.
Ferenc pápa tanításával ellentétesen viselkednek felebarátaikkal: ellenzék, civil szervezetek, gazdasági menekültek.
Európai keresztény kultúrát és identitást semmibe véve kétes tisztességű és értékrendű keleti diktatúrák, autokráciák örökös elnökeivel bratyiznak haverkodnak.
Putyin, Erdogan, Kínai Kommunista Párt vezetők, Fehéroroszország stb...
Gyomrom kifordul amikor ezeket látom.
"Azért mert a Fidesz bírkáknak az a kiinduló pont hogy Orbán Viktor az erkölcsi tökéletesség."
Na megvan a napi provokatív válasz
Igazság szerint minden itt agitáló fidesz hívőnek mély magába nézést javasolnék - épp a fidesz hívőségük okán, hogy a nagy politikai hőzöngésben mennyire hagyták el hitüket más politikai "Istenekért", mennyiben tagadták meg és kötöttek kompromisszumot a más pártok iránti gyülölködéssel, az ellenfél iránti lenézéssel, vagy a javak politikai rekvirálásával, az érzelmi politikai hangoltságuk és rajongásuk okán.
Tudom nagyon nehéz, hisz valamennyire saját magunkon kell felülemelkedni, és túllépni az alantas emberi kötődéseken.
Nekem is meg kellett tennem ezt!
Ember nem hiszem el hogy ilyen retardált vagy már neharagudj de erre más kifejezés nincs. Az hogy a szavazókat fikázod szerinted ezzel mit érsz el? mert csak azt hogy már csak azért sem fognak olyan oldalra szavazni aki köpködi őket.
Kérdem én ha tudsz alternatívát ajánlani nekik akkor legyél olyan inteligens és tedd azt, de ne gyere azzal az ostoba demagóg szöveggel hogy "ennél bármi jobb" .Ha pedig csak fröcsögni és provokálni tudsz és nem érvelni akkor meg húzd be a farkad és legyél kussba.
Nekem meg a megélheti humanistától fordul ki a gyomrom ha meglátom őket. Közben meg uszulnak azért hol a magyarok, határon túliak ellen, máskor meg az aktuális célpontok ellene.
Szerintem a te titokzatos idoljaid is ilyenek lehetnek. :)
minden hívőnek "mély magába nézést javasol" a kifordultgyomrú kérdező
(ahol a kérdező előtt egy állandósult jelző, epitheton ornans áll)
Ám mi történjék, ha a mély magunkbanézés során sem látunk meg 1, azaz egy darab Széchenyi kvalitású embert?
Taníts minket, bölcs efendi!
Kit kellene látunk az ország élén?
/súgd meg, ha hangosan nem mered/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!