Mit gondoltok erről az esetről, ami az egyik politikai blog szerkesztőjével történt?
"Jobbik sem létezik."
bár így lenne.
Tom Bobb vagyok.
Velem és feleségemmel történtek meg a dolgok, bennünket fenyegettek meg a ferencvárosi cigányok, mi kértük a magyar állam (rendőrség, polgármester, jegyző) segítségét, és mi döbbentünk rá leginkább, hogy a mérges elutasítás mögött más lakozik.
Életünket a Magyar Gárda mentette meg.
Esetünk körül nem volt nagy felhajtás - jöttek, és kiköltöztettek bennünket a lakásunkból, hogy ne tudjanak megölni minket a cigányok.
Meglepődtem, mikor blogom látogatottsági adatai szerint erről az oldalról érkezett pár látogató. Eljöttem ide, és láttam, mi a kérdés. Még jobban meglepődtem.
Aztán meglepődésem alább is hagyott, mikor olvasni kezdtem a válaszokat. Nem, bevallom, nem pontosan erre, csak hasonlóra számítottam - kicsit "gyengébb kiadására" a fröcsögésnek.
Aki esetleg biztos benne, hogy esetem jól megszerkesztett Jobbik kampány, esetleg nagy probléma, hogy csak fenyegettek (és nem öltek meg) a cigányok, vagy aki biztos benne, hogy az egész blogot, a bejegyzéseket egy "jobbikos" írja, annak kellemes olvasgatást kívánnék, mielőtt egyáltalán "szóra emelkedik", hiszen ezek a szerencsétlenek sokszor (látszik a válaszokon) elvből, fordulatból lőnek, köpnek, fröcsögnek.
Nem, egyáltalán nem vagyok "jobbikos", bár bizonygatni egy ilyet nehéz, és hiteltelen, mikor az ő szekerüket tologatom minden egyes bejegyzésemmel - van ez így. Szimpatizáns vagyok, ezt a szót kerestétek, ostobák, és így már tudunk is beszélgetni a dologról!
És igen: egészen Kanadáig jöttünk a feleségemmel, mert a védelem bennünket ugyanúgy megillet, mint a kitalált mesékkel idetévedő, és általában még a bírósági döntés előtt hazabandukoló cigányokat. Mert azt ne feledjük: a Kanadába "menekülő" magyarországi cigányok 97 százaléka pár hónap itt tartózkodást követően szépen hazamegy...
Mi maradunk.
A bizonyítékok egy angol nyelvű weboldalon elérhetőek (nem írom le a címét, mert látom, hogy "reklámozásért" kitiltás jár)(de a blogomon könyen "lekövethető"), illetve azon a másik, itt szereplő linken megtekintheted a "videoanyagot", ahol elolvashatod/meghallgathatod, mi történt az első megtámadásunk alatt. Ez a vágott változat - a támadás maga 25-30 percig tartott.
Körülbelül ennyit szerettem volna hozzászólni.
Érdekes, hogy nekem nem jutott eszembe kérdést feltenni az esetemmel kapcsolatban - bár lennének kérdéseim, de félek, hogy a válaszok, melyeket elvhű, megvezetett birkák adnának, nem elégítenének ki.
(Most lehet fikázni. Befejeztem.)
Igen, ez sajnos velünk esett meg. Egyébként mindenről írok ,ami az üggyel kapcsolatos - rendőrökről, cigányokról, polgármesterről, úgyhogy érdemes olvasgatni. És a helyzet itt Kanadában sem rózsás - már ha a cigányokra gondolunk.
Mesélem folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!