Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok erről az esetről...

Mit gondoltok erről az esetről, ami az egyik politikai blog szerkesztőjével történt?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jún. 1. 15:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
8%
Senki se tudja eldönteni hogy igaz e a történet. Olyan mint a biblia, nem tudják bizonyítani hogy igaz e, aki akar elhiszi, aki akarja nem :D De véleményem szerint csak megint egy betépett szegény jobbos próbálja magára felhívni a figyelmet. De jókat röhögtem a szövegén az egyszer tény :D
2010. jún. 1. 16:54
 12/20 anonim ***** válasza:
62%

[link]

Ezen is jót röhögtél?

2010. jún. 1. 17:06
 13/20 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha semmiről sem lehet eldönteni, hogy igaz vagy sem, akkor képzeljétek Jobbik sem létezik.
2010. jún. 1. 17:36
 14/20 anonim ***** válasza:
4%

"Jobbik sem létezik."

bár így lenne.

2010. jún. 1. 17:39
 15/20 anonim ***** válasza:
62%
42% te vagy cigány vagy, vagy rettenetesen sötét. Miért nem költözöl a p.csába egy rakás cigány mellé, aztán majd meglátjuk meddig leszel életben. Remélem egyszer még megtalálnak, aztán se rendőrség, se gárda.
2010. jún. 1. 17:49
 16/20 anonim ***** válasza:
bocsi 44%-nak szólt.
2010. jún. 1. 17:51
 17/20 anonim ***** válasza:
végülis mindkettőnek.
2010. jún. 1. 17:52
 18/20 anonim válasza:
100%

Tom Bobb vagyok.

Velem és feleségemmel történtek meg a dolgok, bennünket fenyegettek meg a ferencvárosi cigányok, mi kértük a magyar állam (rendőrség, polgármester, jegyző) segítségét, és mi döbbentünk rá leginkább, hogy a mérges elutasítás mögött más lakozik.

Életünket a Magyar Gárda mentette meg.

Esetünk körül nem volt nagy felhajtás - jöttek, és kiköltöztettek bennünket a lakásunkból, hogy ne tudjanak megölni minket a cigányok.

Meglepődtem, mikor blogom látogatottsági adatai szerint erről az oldalról érkezett pár látogató. Eljöttem ide, és láttam, mi a kérdés. Még jobban meglepődtem.

Aztán meglepődésem alább is hagyott, mikor olvasni kezdtem a válaszokat. Nem, bevallom, nem pontosan erre, csak hasonlóra számítottam - kicsit "gyengébb kiadására" a fröcsögésnek.

Aki esetleg biztos benne, hogy esetem jól megszerkesztett Jobbik kampány, esetleg nagy probléma, hogy csak fenyegettek (és nem öltek meg) a cigányok, vagy aki biztos benne, hogy az egész blogot, a bejegyzéseket egy "jobbikos" írja, annak kellemes olvasgatást kívánnék, mielőtt egyáltalán "szóra emelkedik", hiszen ezek a szerencsétlenek sokszor (látszik a válaszokon) elvből, fordulatból lőnek, köpnek, fröcsögnek.

Nem, egyáltalán nem vagyok "jobbikos", bár bizonygatni egy ilyet nehéz, és hiteltelen, mikor az ő szekerüket tologatom minden egyes bejegyzésemmel - van ez így. Szimpatizáns vagyok, ezt a szót kerestétek, ostobák, és így már tudunk is beszélgetni a dologról!

És igen: egészen Kanadáig jöttünk a feleségemmel, mert a védelem bennünket ugyanúgy megillet, mint a kitalált mesékkel idetévedő, és általában még a bírósági döntés előtt hazabandukoló cigányokat. Mert azt ne feledjük: a Kanadába "menekülő" magyarországi cigányok 97 százaléka pár hónap itt tartózkodást követően szépen hazamegy...

Mi maradunk.

A bizonyítékok egy angol nyelvű weboldalon elérhetőek (nem írom le a címét, mert látom, hogy "reklámozásért" kitiltás jár)(de a blogomon könyen "lekövethető"), illetve azon a másik, itt szereplő linken megtekintheted a "videoanyagot", ahol elolvashatod/meghallgathatod, mi történt az első megtámadásunk alatt. Ez a vágott változat - a támadás maga 25-30 percig tartott.

Körülbelül ennyit szerettem volna hozzászólni.

Érdekes, hogy nekem nem jutott eszembe kérdést feltenni az esetemmel kapcsolatban - bár lennének kérdéseim, de félek, hogy a válaszok, melyeket elvhű, megvezetett birkák adnának, nem elégítenének ki.

(Most lehet fikázni. Befejeztem.)

2010. jún. 2. 00:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Te voltál, aki kénytelen voltál kísérgetni a nejedet, mert kiabáltak az utcán is utánatok, hogy hiába kísérgeted, úgyis megb...uk? Olvastam a sztoridat, de nem a topikon, hanem a honlapodon (ha Te vagy az). Egy csomó embernek elmeséltem.
2010. jún. 2. 11:11
 20/20 anonim válasza:

Igen, ez sajnos velünk esett meg. Egyébként mindenről írok ,ami az üggyel kapcsolatos - rendőrökről, cigányokról, polgármesterről, úgyhogy érdemes olvasgatni. És a helyzet itt Kanadában sem rózsás - már ha a cigányokra gondolunk.

Mesélem folyamatosan.

2010. jún. 2. 15:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!