Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jogosnak tartanátok-e ha a...

EagleHUN kérdése:

Jogosnak tartanátok-e ha a fideszen az esetleges leváltásuk után levernék az un. "nemzeti" "konzultációk" minden költségét?

Figyelt kérdés

Teljesen mindegy kik váltják le őket, (örökre úgysem maradnak), tehát előbb utóbb bekövetkezik.

Szerintem teljesen jogos lenne ezt a párton és akár a párttagokon is behajtani!

- Teljesen egyértelmű hogy pénzlenyúlásról szól az egész.

(Most ez megerősítést is nyer úgy néz ki!)

- Gyakorlatilag egyértelmű dolgokat kérdeznek. (A médiában a "Felkeljen-e a nap?" -ot hozták példaként.

- Nem kell bizonyítani tudja már ezt mindenki annyira nyílt és egyértelmű a dolog!

Ezzel simán le lehet foglalni a párt vagyonát AZONNAL ahogy más kerül hatalomra! Sőt akár a párttagokét is zárolni, amíg ki nem derül (akár bírósági úton is) ki mennyire és miben felelős!

Tehát vizsgálódni ráér utólag is!

Mit gondoltok?

2017. nov. 26. 21:02
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
13%

"az lenne az első, hogy mennének Brüsszelbe beperelni a Magyar Államot"

Azért ez nem így van. A Fidesz soha nem keltette a feszültséget külföldön a magyar belpolitika kérdéseiben. Ez inkább a baloldalra jellemző tevékenység

2017. nov. 26. 22:29
 22/28 anonim ***** válasza:

itt most nem a fideszről meg az elvekről van szó(bár oké, a kérdező a párton is behajtaná a pénzt), hanem magánszemélyként a párttagok vagyonáról.

OV önként odaadná a pénzét azért, mert az aktuális kormány ráhúzza, hogy az közpénz? na persze...:D

2017. nov. 26. 22:45
 23/28 anonim ***** válasza:
67%

"OV önként odaadná a pénzét azért, mert az aktuális kormány ráhúzza, hogy az közpénz? na persze...:D"

Te se adnád oda, meg én se, ezen nem kell vitatkoznunk szerintem.

2017. nov. 26. 23:03
 24/28 anonim ***** válasza:
90%
Az is az adófizetők pénzéből menne, okoska! :D
2017. nov. 26. 23:53
 25/28 anonim ***** válasza:
83%
Én nem hiszem, hogy jogszerűtlen lenne a "nemzeti konzultáció", még ha értelme nincs is.
2017. nov. 27. 17:56
 26/28 anonim ***** válasza:
23-as így van, ezt mondom. ha törvényileg semmi nem indokolja, hogy a vagyonomat elkobozzák, én sem adnám csak úgy oda, hanem jogvédelmi szervezethez fordulnék.
2017. nov. 27. 18:20
 27/28 A kérdező kommentje:

2 mai hír. Csak kicsit vág a témába de arra jó hogy megmutatja mennyire érdekli a fideszt a látszat, (semennyire), és mennyire figyelnek hogy minden 2jogos" legyen (semennyire):

[link]

[link]

Igenis megfoghatóak lennének! 2/3-aduk és "saját" törvényeik ellenére is. Ezen ügyekben teljesen jogosan lehet feljelentést tenni. Viszont kár hogy a "megvásárolt" polt-ügyészség miatt valószínűleg eredménytelenek lesznek a próbálkozások. De legalább mindenki megtudhatja, és felnyílhat a szeme...

2017. nov. 28. 16:33
 28/28 anonim ***** válasza:
Ja, hogy alfahír...Ugorgyunk.:D
2017. nov. 28. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!