Ti mit szólnátok egy ilyen szórólaphoz? Undorítónak tartanátok? Felismeritek hogy honnan merítettem az ötletet?
Ne fizessünk rá a bevándorlókra!
Ne fizessük havi 20.000 forintot családunk pénzéből!
Ne fizessünk mások helyett adót, nyugdíjat!
Ne fizessünk állásunkkal az olcsó bevándorló munkavállalók miatt!
Ne fizessünk álmaikkal, mert nehezdik a lakáshelyzet!
A bevándorlás a Közel-Keletnek nem megoldás, viszont az országnak és nekünk jelentős teher!
...-kor (fiktív dátum, amikor erről tartanának népszavazást) szavazzon NEMMEL!
Megint egy baloldalt meg liberálisokat rugdaló kérdés, naponta van hat vagy hét ilyen, komolyan nem unalmas egy idő után?
Egyébként aki nem hülye az érti, hogy ez arról szól, hogy bezzeg most a balliberális már hogy imádják az idegeneket, bezzeg 2004-ben elszakított véreink ellen hangolták a népet!
Igazából azokat szoktuk "rugdalni", akik adnak rá okot. Biztos vagyok benne hogy van olyan liberális (főleg lmp-sek) akik nem így gondolkoznak, csak nem értem hogy ilyen pálfordulások után hogy fordulhat meg valaki fejében hogy az MSzP-re szavazzon...
(Tudom, tudom bezzeg a Fidesz... Igen, őket is utálom...)
Kiegészítem, jó?
Ne fizessünk rá a bevándorlókra! Pont elég, hogy a németek, angolok, franciák ráfizetnek a magyar munkavállalókra!
Ne fizessük havi 20.000 forintot családunk pénzéből! Lobbizzunk, hogy csak a nyugatiak családjai fizessenek minket!
Ne fizessünk mások helyett adót, nyugdíjat! De állítsák vissza Angliában az ott tartózkodóknak a megszüntetett segélyeket!
Ne fizessünk állásunkkal az olcsó bevándorló munkavállalók miatt! Elég, ha a mi fiainkat alkalmazzák olcsóbban nyugaton!
Ne fizessünk álmaikkal, mert nehezdik a lakáshelyzet! (Ez mondjuk nem igaz, egyre több magyar megy ki, úgyhogy lesznek itt üres lakások. Majd az utolsó mindig oltsa le a villanyt.)
A bevándorlás a Közel-Keletnek nem megoldás, viszont az országnak és nekünk jelentős teher! A Magyarországról való kivándorlás nekünk nem megoldás, csak azoknak, akik kimennek - és persze a befogadó országoknak.
@kérdező
és mesélj, kit NEM utálsz? :)
74%!
Akkor egyetértesz abban hogy mindhárom szövegváltozat marhaság?
Nem utálok személyesen senkit, csak egyes pártokat.
Az alapvető tény, hogy tenni kell valamit bevándorlóügyben. Nemzetközileg, szervezett formában. A gondolatmenet viszont sarkított, uszító, nem a megoldást keresi. Ennyi erővel az is mondhatnám, hogy mivel én sose vagyok beteg, minek fizessem a TB-t a hülye betegek ellátására...
Csinálj inkább konstruktív, érdemi javaslatokat tartalmazó szórólapot, és tán még Nobel-díjat is kapsz, ha valaki (hatáskörrel rendelkező személy) ráharap.
Persze hogy egyetértek, szerintem ez az egész plakátosdi (mindkét oldalról) marhaság.
Igaza van a #6-nak, itt MEGOLDÁST kellene találni a problémára. És függetlenül attól, hogy melyik párt képviseli a milyen véleményt, itt nem egymással kellene hadakozni, meg az EU-n belül is nem az egyes országoknak kellene kvótákat kiosztani, hanem valahogyan rendezni a kérdést.
Jó kérdés, hogy hogyan?
Az egyértelmű, hogy az egyes tagországok ezt nem fogják tudni megoldani - mi sem!!!
Hiába zárjuk le a határokat, mivel az EU-n belül nincsenek határok, nincs vízumkényszer, aki bejutott a schengeni övezetbe, az már oda megy, ahová akar - illetve ahol befogadják.
Tényleg fel kellene gyorsítani a menekültkérelmek elbírálását, nem csak nálunk, hanem minden tagországban.
Azután pedig aki olyan helyről jött, ahol veszély fenyegette, az kapjon menekült státuszt, a többit pedig igen gyorsan vissza kellene fordítani, és TUDATNI a bevándorolni szándékozókkal, hogy vissza lesznek fordítva.
Nem magyar nyelvű plakátokon, hanem angolul, illetve a főbb kiindulási országok nyelvén, már ott, a saját határaikon. Hogy már induláskor tudják, hogy teljesen felesleges!
Persze, szükség van bevándorlókra, minden országnak szüksége van rájuk. Csak nem mindegy, hogy milyen menyiségben, és nem mindegy, hogy milyen emberekre.
A beilleszkedésre képtelen, az európai környezetbe be nem illeszkedő, dolgozni nem akaró emberek tömegére nincs szükség.
Sajnos, EZ VAN.
Aki csak azért akar Európába jönni, mert itt milyen jó a szociális rendszer, az inkább ne jöjjön.
'Ne fizessünk rá a bevándorlókra! Pont elég, hogy a németek, angolok, franciák ráfizetnek a magyar munkavállalókra!"
Hogyan fizetnek rá, ha egyszer nekik dolgoznak?
"Ne fizessük havi 20.000 forintot családunk pénzéből! Lobbizzunk, hogy csak a nyugatiak családjai fizessenek minket!"
Ha kint él és dolgozik egy magyar, akkor milyen többletterheket ró a nyugati családokra?
"Ne fizessünk állásunkkal az olcsó bevándorló munkavállalók miatt! Elég, ha a mi fiainkat alkalmazzák olcsóbban nyugaton!"
Ezért nem a nyugati munkáltatókat kéne ostoroznod?
Az EU-n belüli munkavállalás EU-s jogunk, erre meg azok tüntetik fel negatív színben a magyar munkavállalókat, akik "hajrá EU!" skandálással vonulnak a mindenféle ballib összeröffenéseken.
@18:39
Látom, nehezen megy a párhuzamok felfedezése...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!