Aki retteg a migránsoktól belegondolt már hogy ők egyébként mért is maradnának egyáltalán Magyarországon?
Azért kérdem mert amit én Erdélyi Magyarként megkaptam anno pedig csak tanulni jöttem Budapestre, na azt senkinek nem kívánom.
Ez a miből van pénzed ?
Homoszexuális vagy e ?
A privát szféra teljes ismeretlensége.
A rasszizmus, az egymás zsebében turkálás.
Az állandó gyűlölködés, ellenség mindenhol.
Aki nem ért velem egyet az örült. (Finoman szólva.)
De egyébként a Magyar a világ egyik legnehezebb idegnyelve és a fizetések is átlag 400-500 euró.
Ausztriában a segély olyan 1.000
Én személy szerint nem értem hogy mért akarna bárki is egy ilyen országban élni. Egyetem után még én is visszamentem Erdélybe.
Persze, ráadásul az egész csak orbán álproblémája (by: maszopmaca kunhalmi). Szerinted a hozzád hasonló proli ballikokon kívül elhiszi még valaki amiket hazudoztok?
Mellesleg ha akarnának maradni, ha nem az országban semmi szükség a sokdiplonyos mérnökeitekre, orvosaitokra.
Ráadásul nem is vagy te erdélyi szeintem, hanem csak egy agyhalott migrács-simogató, mint a visszább ordítozó bites haverjaid! :P
04:53
mégis milyen európaiak pl a kínaiak, akik pl ellepik néha fél Pestet a sok xarjukkal? ja, hogy ők nem zavarnak oké. amúgy meg nem hiába nem lesz vonzó az ország a migránsoknak, amikor saját állampolgárai is menekülnek onnan. inkább ezzel kéne foglalkozni és otthon tartani őket.
Bele...
Ha az EU kidolgzza a migránskvótát, azzal a lendülettel röghöz tudja kötni a migránsokat is.
Például hetente kell lejelentkezni egy adott postahivatalban a következő segíjjé...
Ugyanis a migráns NEM fog Németországba menni, ha a megszigorított törvények miatt ott NEM fog segélyt kapni, ha Magyarországon már regisztrálták...
Viszont a nyakunkon marad és borzasztó dühös lesz, főleg ránk, hogy nem mehet a gazdag országokba... innen lehet tovább gondolni.
Szóval azzal a kifogással elfogadni a kötelező migránskvótát, hogy "úgyse maradnak nálunk" nagyon veszélyes játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!