Szerinted egészségesen működik a magyar médiapiac? Aggaszt a kormánymédia túlsúlya?
balbolsik akár le is állhattok a baromságaitokkal...
"Járod Nyugat-Európát és olvasol az emberek gondolataiban?"
Igen. Éltem már nyugat európában :).
Kedves 34% os
Annyira sötét vagy hogy magadnak is ellent mondasz egyást követő mondatokon belül.
"Titeket miért nem zavar, hogy nyugat európában már nincsenek szabad hangok?
Hogy nem meri senki kimondani, hogy ő bizony nem akar migránsokat, mert azonnal beindul a libsi karriergyilkos gépezet?"
Először azt mondod "szabad hang" utána meg szitokszóként alkalmazod a liberalizmust ("libsi").
Tisztában vagy a liberalizmussal? JA nem!!! pont 16:48 kor volt egy kérdéskiírás amiben feltüntetted hogy lövésed sincs róla mit jelent.
Segítek mert látom segítségre szorulsz
"Igen. Éltem már nyugat európában :)."
és rendelkezel a gondolatolvasás képességével?
"Tisztában vagy a liberalizmussal?"
Tisztában. És a liberálisok vajon tisztában vannak vele?
Ezért nem is szívesen használom a liberális megnevezést a szabadságeszményhez ilyen ridegü hozzáálló marxista gyökerű kulturális brancsra. Jobban szeretem a libsi-bolsi, neomarxista, kultúrbarbár elnevezéseket.
Remélem sikerült megérteni :).
"és rendelkezel a gondolatolvasás képességével?"
ehhez nem kell gondolatot olvasni, elég csak megnézni a kölni eseményekről szóló híreket és alatt az egyszerű emberek kommentjeit
szidják merkelt, és azt kivánják bár orbán irányítaná a migránsügyet ott is
"ehhez nem kell gondolatot olvasni, elég csak megnézni a kölni eseményekről szóló híreket és alatt az egyszerű emberek kommentjeit
szidják merkelt, és azt kivánják bár orbán irányítaná a migránsügyet ott is"
Milyen kommenteket? Azt állítottad, hogy senki nem meri kimondani, hogy nem akar migránsokat? Vagy csak a szóbeli beszédre értetted? Ha a szóbeli beszédre érted, akkor miért van menekült szállás elleni tiltakozáson nyilatkozatok?
"szállás elleni tiltakozáson nyilatkozatok?"
*nyilatkoztak? és ez nem sokkal a kölni események után volt.
"Milyen kommenteket? Azt állítottad, hogy senki nem meri kimondani, hogy nem akar migránsokat? Vagy csak a szóbeli beszédre értetted? Ha a szóbeli beszédre érted, akkor miért van menekült szállás elleni tiltakozáson nyilatkozatok?
"
Vitáztam már olyan amerikai oldalon, ahol bezárták a csevejt, mert nem úgy alakult ahogy tervezték.
Egy feka aluliskolázott (middle school-t sem végzett) nő rinyálta tele a sajtót, hogy keveset keres a gyorsétteremben. A kommentelők nagyon nagy része, pedig elkezdett arról beszélni, hogy ebben bizony komoly része van a saját felelősségnek is.
A moderátorok pedig bezárták, mert ők azt szerették volna, hogy a trump kormány felelősségét firtatják a kommentelők.
Ilyen ez a véleményszabadság, olyan igazi nyugatos formája ...
# 19-es válasz megint ellentmondás annak a résznek, hogy senki nem meri kimondani a véleményét.
Ha már Amerika, én meg New Hampshire állam egyik városában inkább kocsmának nevezett helyen nyugodtan elvitatkoztam helyi emberekkel a demokráciáról, dél-amerikai migrációról, USA világban elfoglalt helyéről, az akkor már hajrába forduló elnök választás jelöltjeiről.
Egyik témánál sem hangzott el, hogy erről nem szabad beszélni, ezzel a nézettel vigyázzál, mert üldözni fognak.
"A moderátorok pedig bezárták, mert ők azt szerették volna, hogy a trump kormány felelősségét firtatják a kommentelők.
Ilyen ez a véleményszabadság, olyan igazi nyugatos formája ... "
Most nem kell elhagynod kis hazánkat, hogy lásd ennek a példáját, hogy az egyet nem értők hozzászólásai egyszer csak eltűnnek és pont olyanoknál, akik állításod szerint "felvették a kesztyűt a véleményterrorizmussal"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!