Wieszt János (MSZP) még 1 korrupt az mszp sorai közt?
ő az aki csúszópénzt fogadott el
neki persze kölcsön
mszp kirakta bár ő görcsösen ragaszkodott a hatalmához
szánalom
remélem megdöglik
ez is
maffia mszp
"még 1 korrupt az mszp sorai közt"
még 1 a sok között
csak tudnám még hogy van pofájuk egyáltalán nyilvánosság elé állni és pofázni
büdös maffia párt
ne is lássam őket többet...
legalább le lettek váltva
bűn szövetkezet
árulók mind... remélem elnyerik méltó jutalmukat
Előző vagyok
Wieszt zsírdisznó vágásra érett már amúgy, de Wieszt szerintem csak csepp a tengerben
Én sem vagyok MSZP-s,nem is voltam soha! De mindig felbosszant ez a "Maffia-párt" kifejezés! Ezt a Fidesz sulykolta az emberek fejébe,amikor a nép leváltotta őket a kormányzásból! Tudták,hogy csak akkor van esélyük újra hatalomra kerülni,ha az MSZP-t lehetetlenné teszik! Igaz,ehhez az MSZP is hozzájárult,mert nem voltak képesek egységesek lenni,nem voltak képesek a Fidesz hazugságaival szembeszállni.
Most valóban csak MSZP- tagok (nem a párt) korrupcióiról hallunk,az igaz. De ehhez az is hozzájárul,hogy minden kormány a saját híveit segíti jó pozícióba,ahogy most a Fidesz is teszi! Csak a Fidesz raffináltabb,mint az MSZP-sek! Nem engedi,hogy az ő korrupcióik napvilágra kerüljenek! A régi dolgaikat a Fideszes főügyész segített eltusolni! Pl. Az Ezüst-hajó KFT-hez akkor éjjel törtek be és vittek el minden számítógépet és okmányt,amikor a Rendőrség másnap leakarta foglalni őket! Még lehetne sorolni az Országimázs Központ dolgai, a Széchenyi-terv korrupciós ügyeit,az Erzsébet-téri gödör építését(ami eredetileg a Nemzeti Színháznak akart lenni),a soha nem használt beléptető kapukat, stb.stb.
Az ide írogató Jobbikosok többsége fiatal. Koruknál fogva nem emlékezhetnek a régi ügyekre,ezért csak azt szajkózzák,amit a Fidesz a fülükbe ültetett!
A mostani gyanusítottakat 100 milliós pénzek elsíbolásával vádolják. Ezek nem kis pénzek,de a régi ügyekhez képest azok.
Tocsik Mártát 800.000.- Ft jogtalanul felvett munkadíjjal vádolták! 8 év után ártatlannak találta a Bíróság.
Princz Gáboron,a Posta Bank volt vezérigazgatóján milliárdokat kértek számon ( az állam pótolta a hiányt,hogy a bankot megmentsék a csődtől). A per 12 évig tartott,és fizetnie kellett büntetésként 3.5 milliót.
Vagy a most szabadon engedett,és új eljárásra kötelezett Kulcsár Győző bróker többmilliárdos ügye! 8- 10 év múlva lesz majd ítélet,ha egyáltalán lesz!
Egyikük sem volt MSZP-s!
A korrupciónak évszázados hagyományai vannak Magyarországon (gondoljunk pl. a Rokonokra), és a rendszerváltás óta minden pártnak voltak korrupciós ügyei. Csak arról nem beszél ma már senki.
Nem védem az MSZP-s politikusokat,de nem is CSAK őket ítélem el,hanem az összes többi párt embereit is!
előző:
"ártatlanság védelme" túl sokat hallgattad Budai kisasszonyt :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!